Get Adobe Flash player

 

Hír - VOLDO A POKOL ŐRE IS VISSZATÉR A SOULCALIBUR VI-BAN

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma bejelentette, hogy Voldo is visszatér bizarr és halálos harcstílusával a 2018. október 19-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő SOULCALIBUR VI-ban.

 

 

Az Olaszországban, Palermoban született Voldo az olasz fegyverkereskedő és a Burg család feje, Vercci gonosz jobbkeze volt, aki két jamadhar fegyverével - Manas és Ayus - küldte ki halálos üzeneteit.

 

Vercci hatalmas vagyont érő fegyvereket és kincseket halmozott fel élete során, melyeket a Földközi-tenger közepén lévő egyik szigeten őrzött egy földalatti barlangban, ami Pénzverem néven vált ismertté. Voldo élete nagy részét itt állomásozva töltötte míg mestere élt, majd halálát követően is éveket töltött el kincseit védelmezve.

 

A Pénzverem sötétjében töltött évek alatt Voldo elveszítette látását, de egyúttal emberfeletti hallásra és kiélesedett érzékekre tett szert. Itt fejlesztette ki továbbá sajátos, bizarr és kiszámíthatatlan harcstílusát is.

 

Voldo még mindig a Pénzveremben várja azokat, akik elég ostobák ahhoz, hogy megpróbálják ellopni kincseit, csak hogy végül az árnyak között élő félelmetes őrük csapdájában találják magukat.

 

A SOULCALIBUR VI 2018. október 19-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2018.07.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes