Get Adobe Flash player

 

Hír - VONULJ A FRONTVONALRA A SZEPTEMBERBEN ÉRKEZŐ VALKYRIA CHRONICLES 4 KERETÉBEN

Vigyázzállásba katona és készülj fel a Valkyria Chronicles 4 ütközeteire, melyek 2018. szeptember 25-én veszik kezdetüket PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en!

 

 

Rendeld elő a játékot, hogy tiéd legyen a Valkyria Chronicles 4 Launch Edition kiadás, mely a játék mellett egy exkluzív Ragnarok (a játék imádnivaló felcser kutyája) matricát is tartalmaz, ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, csapj le a Valkyria Chronicles 4 Memoirs from Battle Edition kiadására, mely az alábbi exkluzív tartalmakat kínálja:

 

• Exkluzív „Hafen" tank vinil szobor - A diadalmasan a hadszíntérre berobogó „Hafen" tank bakelit szobor készen áll Európa havas harctereinek meghódítására. „Hafen" több egy egyszerű tanknál, nevét ugyanis Claude galliai szülővárosáról kapta, valamint fontos szimbólum az egész E Szakasz számára. Ez a változat talán nem rendelkezik az eredeti „Hafen" tűzerejével, de minden rajongó gyűjteményének ékessége lesz!

 

• Claude játékbeli naplóját idéző 100 oldalas művészeti album - A Valkyria Chronicles 4 története a Claude naplójában rögzített fényképeken, jegyzeteken és emlékeken keresztül kerül bemutatásra. Ezt az exkluzív művészeti albumot Claude játékbeli naplója ihlette, és rengeteg vízfesték stílusú művészeti rajzot tartalmaz a Valkyria Chronciles 4 világából.

 

• Egy DLC páros a 7-es Szakasz karaktereivel* - Az „A United Front with Squad 7" és az „Edy's Advance Ops" kiegészítőkben a rajongók újra találkozhatnak az eredeti Valkyria Chronicles 7-es Szakaszának tagjaival. Küzdj Welkin, Alicia, Isara, Rosie, Largo és Edy oldalán a 4 exkluzív küldetés több, mint 3 órányi tartalmán át teljesen szinkronizált átvezetőkkel és egyedi kihívásokkal. A küldetések teljesítését követően feloldhatod a 7-es Szakasz hat tagját és Edy egyedi gépfegyverét seregedhez a fő játékban. Támogasd meg csapatodat a 7-es Szakasz tagjaival!

 

*A 7-es Szakasz DLC küldetések azonnal elérhetők lesznek a „Memoirs from Battle Edition" kiadásban található letöltőkóddal. Ezek a kiegészítők külön is elérhetők lesznek minden platformra a megjelenés környékén.

 

A Valkyria Chronicles 4 2018. szeptember 25-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.2018.06.20
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes