Get Adobe Flash player

 

Hír - WOLFENSTEIN II: THE NEW COLOSSUS - BLITZMENSCH TV KLIPP ÉRKEZETT

Minden idők legnagyobb szuperhőse? Vagy netán a hősies amerikai példakép helyettesítője - egy a náci rezsim propagandájának igényeit kiszolgáló, elferdített valóság. BJ Blazkowicz számára a válasz egyszer. A Blitzmensch talán családbarát szórakozásnak álcázza magát, de az ellenállókat nem csapja be, akik Blazkowicz vezetésével a náci seregek ellen indulnak, hogy felszabadítsák hazájukat. Nézd meg a Blitzmensch új epizódját egyenesen a Wolfenstein II: The New Colossus világából: 

 

 

Blitzmensch


Holterdiepolter! Már hivatalos - a Blitzmensch hatalmas siker! Engel tábornok kedvenc tévéműsora minden évben egyre nagyobb és jobb lesz! Päng! Blitzmensch és társa Fräulein Fox minden nap megmenti a világot a kapitalizmustól, a kommunizmustól és a korcsoktól ebben a remek műsorban, ami a Reich és az ária faj die Überlegenheit - felsőbbrendűségét - ünnepli. Ach, nee! Ki lesz a gonosztevő ezen a héten? Az ördögi Money Grubber? A híres Ploretariat-Man? A veszedelmes Mr. Yankee Monkey? Ne hagyd ki a Blitzmensch legújabb epizódját!

 

Ezek a MachinaGames és a Bethesda Softworks által készített videók a játék különböző részeiben tűnnek majd fel a Wolfenstein II világának felépítése részeként. A már korábban kiadott Liesel, Trust in Brother és German... Or Else! mellett még további videókkal készülünk, melyek betekintést adnak majd BJ Blazkowicz megmentésre váró, náci elnyomással küzdő világra a The New Colossus-ban.

 

A Wolfenstein II: The New Colossus 2017. október 27-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Az E3 2017 keretében több mint 100 díjat szerzett Wolfenstein II: The New Colossus négy jelölést szerzett a hivatalos Game Critics Awards-on (köztük a Best of Show-t) és a Best Action Game díjat meg is nyerte.

 2017.08.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes