Get Adobe Flash player

 

Hír - YAGAMI SENKIT SEM KÍMÉL AZ ÚJ JUDGMENT ELŐZETESBEN

A SEGA ma új előzetest adott ki az elismert Yakuza sorozat alkotói, a Ryu Ga Gotoku Studio következő játékáról, a Judgment-ről, ami 2019. június 25-én jelenik meg PlayStation 4-re.

 

Magándetektívként Japán bajkeverőkkel teli szegletében, Takayuki Yagaminak időnként kicsit keményebb módszerekhez kell folyamodnia nyomozásai során. Önképzett harcművészként szerencsére ezekre az esetekre is fel van készülve, így a Tigris és Daru stílussal képes egész bandákat leteríteni, de az utcai harcban is jártas, így egy pár evőpálcikától kezdve egy motorbicikliig képes bármit fegyverré alakítani, ami csak a kezébe kerül. Mindezek mellett EX Action kivégzések arzenáljával is felszerelve, Yagami talán Japán egyik legveszélyesebb egykori ügyvédje.

 

Nézd meg Yagamit akció közben az új előzetesben:

 

• Angol szinkronos változat:

 

 

• Japán szinkronos változat:

 

 

A Judgment megjelenésekor a játék ráadásként egy duplaoldalas borítót - másik felén az eredeti japán verzióval -, valamint egy Ryu Ga Gotoku Studio matricát is tartalmazni fog.

 

A Judgment 2019. június 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re angol és japán szinkronnal, valamint angol, francia, olasz, német és spanyol felirattal.2019.05.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes