Get Adobe Flash player

 

Hír - Z OVERWOLF SDK KIBŐVÍTI AZ ANCESTORS LEGACY LEHETŐSÉGEIT

A 1C és a Destructive Creations ma bejelentette, hogy új lehetőségeket nyitnak meg a játékosok előtt történelem ihlette, valós idejű stratégiai címükben, az Ancestors Legacy-ban a játék kódjának egy részét feloldva, amivel a játékosok specifikus eszközöket és funkciók integrálhatnak.

 

Az Overwolf által fejlesztett és kiadott hivatalos SDK-val a programozók és lelkes játékosok kiegészítő alkalmazásokat találhatnak ki és fejleszthetnek az újoncok és veteránok számára egyaránt, amikkel azok új módokon élvezhetik a játékot. Ezek az új eszközök kiterjesztik a játékosok lehetőségeit és még élvezetesebbé teszik Ancestors Legacy élményeiket a szükséges külső eszközök és szolgáltatások beépítésével a játékba.

 

Legyen szó valós idejű eseménykövetésről, meccs utáni elemzésről, önképző eszközökről vagy közösségi funkciókról, az Overwolf segítségével bármit létrehozhatsz és az Ancestors Legacy élményed részévé tehetsz.

 

Az Overwolf küldetése, hogy javítsa a kompetitív játékélményt a játékosok számára világszerte, hasznos és hatásos játékbeli alkalmazásokkal és eszközökkel.

 

Az Overwolf klienssel a rajongók és kiadók új funkciókkal bővíthetik játékaikat, valamint lehetőséget adhatnak a játékosoknak, hogy a több száz alkalmazás és játékbeli eszköz egyszerű kiválasztásával, telepítésével és használatával javítsák a kommunikációt, a kezelőfelületet és ami a legfontosabb, a kompetitív teljesítményüket.

 

A fejlesztőkkel együtt dolgozva az Overwolf lehetővé teszi, hogy hatásosan és egyszerűen adjanak hozzá új funkciókat játékukhoz, új opciókat biztosítva a több millió játékosnak. Az Overwolf partnerei között szerepel az OP.GG, NVIDIA, Cloud9, Team Liquid, CLG, Riot Games, Logitech és sokan mások. További információkért látogass el a https://www.overwolf.com/ oldalra.

 

Az Ancestors Legacy országszerte kapható PC-re a hivatalos zenei lemezt (zeneszerzők: Adam Skorupa és Krzysztof Wierzynkiewicz), egy kézikönyvet és egy 48 oldalas művészeti albumot tartalmazó igényes, díszdobozos kiadásban.

 2018.07.31
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes