Get Adobe Flash player

Cars 3: Driven to Win (SWITCH)

 

A Disney Pixar népszerű Verdák filmsorozatának új részén alapuló játékban Villám McQueen és barátai oldalán száguldhatsz és trükközhetsz kedvedre egyedül, vagy akár barátaid és családtagjaid oldalán osztott képernyőn!

 
 
Platform Nintendo Switch
Nyelv lang
Megjelenés 2017.06.16
Kiadó Warner Bros Interactive
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A Cars 3: Driven to Win egy világszínvonalú autóversenyzős játék a Disney Pixar Cars 3 filmjének közkedvelt karaktereivel, ami egy teljesen új interaktív élményt nyújt. A Cars 3: Driven to Win a film végső nagy futama után veszi fel a cselekmény fonalat teljesen új, akciódús kalandokkal bővítve ki a Cars 3 történetét, a játékosokat pedig régi és új arcokkal teli, villámgyors versenyekre csábítva. A játék barátokkal együtt is élvezhető, de akár egyedül is tökéletesítheted versenystílusod a különböző módokban.

 

Jellemzők


ISMERT VERSENYZŐK ÉS HELYSZÍNEK: A játékosok Villám McQueen és Cruz Ramirez oldalán készülhetnek fel a rivális versenyző, Vihar Jackson elleni futamra. A játék több mint 20 testreszabható karaktert tartalmaz, köztük a Cars sorozat népszerű hőseit és a versenyzők következő generációját. A játékosok kiválaszthatják kedvenc versenykörnyezetüket a filmekből ismert ikonikus helyszínek sorából - mint Radiator Springs és Florida International Speedway -, valamint több mint 20 egyedi pálya között böngészhetnek, 13 különböző helyszínen. 


HAT JÁTÉKMÓD: A játékosok hat játékmód keretében gyakorolhatnak és fejleszthetik képességeiket, valamint karakterüket.


• Stunt Showcase: A versenyzők a levegőbe ugratva különböző trükköket és mutatványokat mutathatnak be a legmagasabb pontszámért.
• Takedown: A játékosok különböző tárgyakat felszedve kell kiiktatni minél több kocsit a legnagyobb pontszámért.
• Best Lap Challenge: Egy olyan versenykörnyezet, ahol a játékosok megdönthetik köridejüket, új rekordokat állítva fel.
• Battle Race: A játékosok családjukkal vagy barátaikkal szállhatnak versenybe és bizonyíthatják be, hogy ők a legjobb pilóták.
• Playground: A versenyzők itt szabadon gyakorolhatják mutatványaikat, merülhetnek el a kihívásokban, vagy kocsikázhatnak saját ritmusukban.


KÉPESSÉGALAPÚ FEJLŐDÉS: A játék arra sarkallja a versenyzőket, hogy mesteri szintre emeljék vezetési képességeiket. A játékosok számos képességet és trükköt elsajátíthatnak, köztük a farolást, turbót, kétkerekezést, tolatást és oldalra csapást. Minden egyedi móddal és képességgel a játékosok egyre mélyebben merülhetnek el a játékmechanikában, jutalmakat szerezve fáradozásaikért.


PICK UP & PLAY: A játék egy üdítő, akciódús játékmenetet és egy olyan vezetési élményt nyújt, ahol edzéssel és ügyességgel bárki nyerhet.


OSZTOTT KÉPERNYŐS KOOPERATÍV MÓD: A játékosok barátaikkal és családtagjaikkal is versenybe szállhatnak otthon, az osztott képernyős kooperatív módnak köszönhetően.