Get Adobe Flash player

L.A. Noire (SWITCH)

 

Fedezd fel Los Angeles legsötétebb és legkorruptabb időszakának bűntényeit Cole Phelps nyomozóval, az L.A. Noire kifejezetten Nintendo Switch-re fejlesztett, új Joy-Con funkciókkal kiegészített változatával!

 
 
Platform Nintendo Switch
Nyelv lang
Megjelenés 2017.11.14
Kiadó Rockstar Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A háború után fellendült Hollywood Aranykorában Cole Phelps, LAPD nyomozó a saját sikerében fuldokló városba kerül. Tombol a korrupció, virágzik a kábítószer-kereskedelem és a gyilkosságok száma magasabb, mint valaha. A ranglétra megmászása és a helyes döntések meghozása mellett Phelpsnek felszínre kell hoznia a sorozatos gyújtogatások, gengszter összeesküvések és brutális gyilkosságok mögött rejlő igazságot, miközben megküzd L.A. alvilágával és még saját részlegének tagjaival is, hogy felfedje a titkot, ami egészen elrohadt alapjáig megrázhatja a várost.

 

A forradalmi arc animációs technológiával, mely képes lenyűgöző részletességgel képes visszaadni a színészek mimikájának legapróbb mozdulatát is, az L.A. Noire egy páratlan interaktív élménnyé olvasztja össze a lélegzetelállító akciót az igazi nyomozói munkával. Oldj meg L.A. történetének legkorruptabb és erőszakosabb időszaka, az 1947-es évek Los Angelese által inspirált brutális bűntényeket és összeesküvéseket. Kutass nyomok után, eredj gyanúsítottak nyomába és hallgass ki szemtanúkat, miközben próbálod kideríteni az igazságot egy olyan városban, ahol mindenkinek van valami rejtegetnivalója.

 

• Tartalmazza az eredeti játékot minden kiegészítőjével együtt, valamint új gyűjthető tárgyakat és feloldható nyomozó kosztümöket, melyek mindegyike más-más különleges képességgel bír.
• A Nintendo Switch verzió számos exkluzív funkciót tartalmaz, köztük egy Joy-Con módot giroszkópos, gesztus vezérelt irányítással és HD rezgéssel, új kameranézeteket, valamint érintőképernyős vezérlést a hordozható nyomozói munkához.