Get Adobe Flash player

Monopoly for Nintendo Switch

 

A közkedvelt társasjátékot mostantól bárhol és bármikor élvezheted!

 
 
Platform Nintendo Switch
Nyelv lang
Megjelenés 2017.10.31
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

Itt az ideje, hogy te uralj mindent Nintendo Switch-en!

 

Kedvenc családi társasjátékod a Nintendo új konzoljára is megérkezik! Fedezd fel a bámulatos 3D-s pályákat, exkluzív tokeneket és számos más meglepetést a MONOPOLY Nintendo Switch változatában!

 

Élvezd az új játéklehetőségeket otthon vagy útközben legfeljebb 6 játékossal! Dobd fel a játékot és rövidítsd le a játékidőt a Special Goals elemmel és változtasd meg az események menetét az Actions Card bevetésével!

 

A siker felé vezető út még sosem volt ilyen szórakoztató!

 

Jellemzők

 

Válaszd ki élő tábládat

 

• 3 különböző 3D-s tábla vár rád! Most végre város, vidámpark és kísértetjárta témájú táblákon élvezheted a már jól ismert és közkedvelt játékot.

 

• Városod él és fejlődik! Fektess be az egyedi személyiséggel rendelkező bájos szomszédokba és figyeld, hogyan boldogulnak, miközben előrehaladsz!

 

Játssz bárhol, bármikor

 

• A Nintendo Switch képességeinek köszönhetően bárhol élvezheted a MONOPOLY-t! Játssz otthon a TV-den vagy út közben tabletop módban és dobj a kockákkal úgy, mintha valóban a kezedben lennének.

 

A te játékod, a te szabályaid

 

• Játssz úgy, ahogy csak szeretnél a MONOPOLY rajongók által világszerte kiválasztott 6 hivatalos szabály egyikével! A Speed Die mód ugyancsak elérhető, amivel gyorsabban haladhatsz a táblán.

 

Rövidítsd le játékidődet

 

• Nincs időd egy teljes játékra? Válassz egy új küldetést az 5 Special Goals közül! Ezek a gyorsabban elérhető célok lerövidítik a játékidőt és új stratégiát igényelnek. Készülj fel a kihívásra!

 

Változtasd meg a szerencséd

 

• Dobd fel a játékot az Action Cards elemekkel és urald a sorsodat! Húzz hármat a játék kezdetén és használd fel őket okosan a játék során, hogy gyorsabban haladj a táblán, megbüntesd ellenfeleidet, vagy plusz pénzt szerezz. Ezek az új lehetőségek még szórakoztatóbbá teszik a játékot, mint valaha!

 

Minél többet játszol, annál többet nyersz

 

• Teljesíts kihívásokat és nyiss meg egyedi tokeneket!

 

Tedd magad próbára online

 

• Keress más játékosokat és hívd ki őket online egy gyors meccsre vagy egy általad testreszabott játékra! Légy te a győztes és uralj mindent!

 

The MONOPOLY name and logo, the distinctive design of the game board, the four corner squares, the MR. MONOPOLY name and character, as well as each of the distinctive elements of board and playing pieces are trademarks of Hasbro for its property trading game and game equipment and are used with permission © 2017 Hasbro. All Rights Reserved. Licensed by Hasbro to Ubisoft Entertainment. Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries. Games software © 2017 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. © 2017 Nintendo. Nintendo Switch and Joy-Con are trademarks of Nintendo.