Get Adobe Flash player

Monster Hunter Generations Ultimate (NS)

 

Élvezd a szörnyvadászat izgalmait bárhol és bármikor a Monster Hunter sorozat első részében Nintendo Switch-en!

 
 
Platform Nintendo Switch
Nyelv lang
Megjelenés 2018.08.28
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A Monster Hunter Generations Ultimate a Monster Hunter Generations kibővített változata, valamint sorozat első része Nintendo Switch-en, amiben a vadászok több szörnnyel nézhetnek szembe, mint bármelyik korábbi Monster Hunter epizódban valaha. Öltsd magadra a bátor vadász szerepét, teríts le hatalmas szörnyeket, a belőlük nyert alapanyagokból pedig készíts egyedi fegyvereket és felszereléseket! A játék több száz küldetését egyedül, vagy akár barátaiddal együtt is teljesítheted, miközben visszatekintesz a sorozat kezdetére és fejlődésére. Utazásuk során a vadászoknak meg kell küzdeniük a játék négy faluját fenyegető Fated Four tagjaival, valamint a még náluk is veszedelmese új Elder Dragonnal. A Monster Hunter Generations Ultimate a klasszikus játékmenet mellett számos újdonságot, felfedezhető területet és szörnyet tartalmaz, köztük visszatérő kedvenceket is, mint a villámgyors Zinogre és az lopakodó Nargacuga.

 

A játékosok első alkalommal élvezhetik a helyi és internetes többjátékos módok izgalmait három vadásztársuk oldalán akár otthon, a nagyképernyő előtt, akár handheld vagy table top módban a világ bármely pontján.

 

 

• Sosem látott mennyiségű szörny - Küzdj meg a sorozat minden korábbi részénél több fenevaddal, köztük teljesen új bestiákkal, alfajokkal a rejtélyes új Valstrax Elder Dragonnal.

 

• Többjátékos mód - Csatlakozz három vadásztársadhoz interneten keresztül, vagy a helyi többjátékos módban.

 

• Játssz bárhol! - A Nintendo Switch nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően akár otthon, a nagyképernyő előtt, akár handheld vagy table top módban a világ bármely pontján is élvezheted a játékot.

 

• Új kihívások - Ez a kiadás egy új „G" küldetés szintet is tartalmaz, ami garantáltan próbára teszi a vadászok harci taktikáit ismerős bestiák még veszedelmesebb változataival szemben, melyek társaiktól eltérő mozdulataikkal és képességeikkel rendelkeznek.

 

• Testreszabható játékmenet - Az eredeti Monster Hunter Generations keretében bemutatkozott négy Hunter Style és Hunter Arts mozdulat ebben a kiadásba további kettővel bővül, így még jobban testreszabhatod játékélményed.

 

o Brave Style - Sikeres csapásokkal töltsd fel a megjelenő sávot, majd vess be új kitérő manővereket és pusztító sorozatokat.

 

o Alchemy Style - Támogasd vadásztársaidat hasznos tárgyak elkészítésével harc közben.

 

• Alapanyagszerzés és tárgykészítés - Terítsd le hatalmas bestiákat és a belőlük nyert alapanyagokból készíts a legyőzött szörnyek ihlette számtalan fegyvert és felszerelést.