Get Adobe Flash player

Football Manager 2018 (PC)

 

A legjobb futball szimulátor sorozat legújabb részében sosem látott részletességgel merülhetsz el a labdarúgás izgalmas világában.

 
 
Platform PC
Típus Sport
Nyelv lang
Megjelenés 2017.11.10
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

A Football Manager 2018 korábban sosem látott részletességgel, érzelmekkel és szabadsággal tér vissza és olyan helyekre visz el, melyeket kizárólag a magával ragadó játékvilágban tapasztalhatsz meg. Egyszóval ez az eddigi legvalósághűbb szimulátor. 

 

Azt mondják a labdarúgás a vélemények játéka, ahol mindenkinek megvan a sajátja, de itt csak a tiéd számít. Te hozod meg a döntéseket kezdve azzal, kit igazolsz le és adsz el egészen a pénzügyek kezeléséig. Taktikádat a rendelkezésedre álló játékosokra fogod építeni, vagy belátásod szerint edzed őketaz általad elképzelt taktika megvalósításához? Az, hogy kit választasz be a kezdőcsapatba és kit raksz a kispadra hatással lesz csapatod összhangjára, és a te feladatod ennek a kezelése. Minden döntés a tiéd. 

 

Ha jól választasz te leszel a show sztárja, ott fogsz feszíteni minden újság borítóján és te uralod majd a közösségi médiát is, nevedről pedig ódákat zengenek ...persze csak ha sikerrel jársz. 

 

Páratlan választásokkal a pályán és azon kívül a futball magával ragadó világában, itt az ideje, hogy eldöntsd milyen menedzser akarsz lenni. 

 

 

  • Tedd próbára magad az 50 legnagyobb futball országban 
  • Nyerd el a bajnoki címet a világ 2500 legjobb csapatának egyikével 
  • Látogass el a átigazolási piacra és válogass a több mint 600.000 játékos és személyzet között
  • Nézd, ahogy a szemed láttára valósulnak meg futball álmaid