Get Adobe Flash player

Final Fantasy XIV: Stormblood (PC)

 

A Square Enix grandiózus MMORPG világának határai még tovább terjednek a Stormblood kiegészítővel, ami új történetet, karakterosztályokat, helyszíneket és sok más újdonságot tartalmaz.

 
 
Platform PC
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2017.06.20
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

Ez egy kiegészítő, így a játék futtatásához a Final Fantasy XIV Online alapjáték és a Heavensward kiegészítő megléte szükséges.

 

Merülj el a kritikusok által elismert Final Fantasy XIV Online világában, a Stormblood címet viselő következő epikus fejezettel!

 

Fedezd fel a hatalmas tájakat, köztük Ala Mhigo vidéket, és hívd ki az új Primal ellenfeleket Eorzea-szerte, miközben belevágsz a több száz küldetésbe a Fény Harcosaként!

 

Világszerte több mint hatmillió kalandorával még sosem volt ilyen jó időpont, hogy csatlakozz az ellenálláshoz!

 

Jellemzők

 

• Új karakterorszály - Vörös Mágus (DPS Szerep): A régóta várt vörös mágus karakterosztály a Stormblood keretében fog debütálni távolsági varázsló DPS szerepben, egy karddal és egy mágikus kristállyal felszerelve. Rendkívül mobil támadóként a vörös mágus a közelharcban is jeleskedik, ahogy vörös mágiát és rövidtávú csapásokat zúdít ellenfeleire. A vörös mágus továbbá képes több varázslatos összekapcsolva masszív sebzést okozni ellenfeleinek, amit fizikai támadásokkal told meg.

 

• Úszás és merülés: Az új játékmechanikának köszönhetően a játékosok könnyedén átutazhatnak specifikus folyókon, tavakon és tengereken Eorzea® új és régebbi helyszínein egyaránt. Bizonyos helyeken a játékosoknak lehetősége lesz elmerülni a víz alá, még repülő hátasokkal is. A víz alatti területek nem csak új gyűjtőhelyeket tartogatnak, de új NPC-ket is.

 

• Új vadállat törzs és istene: A kizárólag női egyedekből álló Ananta a legújabb bestia törzs az FFXIV világában. Ez az ősi törzs az Ala Mhigo közeli hegyekben tanyázik és Lakshmi istenét imádja. A mágiában és ékkőmegművelésben jártas Lamia faj nagyon fontos szerepet fog játszani a Stormblood fő történetvonalában, ahogy napvilágra kerül, hogy a Garlean Birodalom üldözi őket.

 

• Új magas szintű rajtaütés: The Bend of Time - Az Omega került bejelentésre, mint a Stormblood magas szintű rajtaütés sorozata. Az Omega ugyan már feltűnt a múltban a fő történetvonalban, de hamarosan teljes erővel fog lecsapni a fenyegetés. Az Omega feltűnése mögött álló rejtélyeket és a „The Bend of Time" jelentőségét a rajtaütés körüli történet fogja felfedni.

 

• Új szövetségi rajtaütés: Két különleges vendég segédkezett a frissen bejelentett „Return to Ivalice" szövetségi rajtaütés megtervezésében: Yasumi Matsuno (FINAL FANTASY XII / FINAL FANTASY TACTICS) fogja megírni a történetét, míg Keita Amemiya (Onimusha 2 / Shin Megami Tensei IV) gondoskodik majd a szörnyek és főellenfelek terveiről.

 

• Stormblood betétdal: A legendás zeneszerző, Nobuo Uematsu visszatér, hogy megalkossa a Stormblood betétdalát.