Get Adobe Flash player

Final Fantasy XV Windows Edition (PC)

 

Eos csodálatos világa végre a PC játékosok előtt is megnyitja kapuit! Légy részese Noctis és útitársai kalandjának a játék minden kiegészítőjével, újításával és számos PC-exkluzív lehetőségével! A Final Fantasy XV még sosem nézett ki ilyen jól!

 
 
Platform PC
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2018.03.06
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

Készülj fel, hogy egy lenyűgöző fantasy kaland közepébe csöppenj - végre PC-n.

 

Úton menyasszonyához barátaival, Noctis herceg a hírekből értesül róla, hogy szülőhazáját egy hamis békeszerződés látszatával megszállták, valamint mely szerint őt, szeretteit és apját, Regis királyt is meggyilkolta az ellenfél.

 

Noctis és hűséges útitársai kihívások egész sorával néznek szembe egy hatalmas nyílt világban - tele hatalmas lényekkel, bámulatos helyszínekkel, színes kultúrákkal és veszedelmes ellenfelekkel -, hogy szert tegyenek az erőre, amivel meglelhetik az igazságot és felszabadíthatják szülőföldjüket.

 

Az akciódús harcrendszerrel vesd be őseid erejét és teleportálj a levegőben könnyedén, valamint sajátítsd el mesterien a fegyverek, varázslatok és csapatos támadások használatot bajtársaiddal.

 

A legmodernebb technológiának köszönhetően a Windows Edition nagyfelbontású kijelző és HDR10 támogatásával a FINAL FANTASY XV gyönyörű és részletgazdag világa sosem látott módon fedezhető fel.

 

• Vegyél részt akciódús harcokban: Alakítsd igényed szerint arzenálod és vesd be a karakterek egyedi támogató csapásait az izgalmas valós idejű harcrendszerrel, ami felhasználóbarát és rendkívül sokrétű is egyben. Teleportálj keresztül a harctéren és mérj taktikus csapásokat ellenfeleidre, valamint vess be különleges mozdulatokkal és varázslatokat, ahogy csapatod egyre nagyobb szintre lép.

 

• Fedezz fel egy határok nélküli világot: Ülj a volán mögé és vezess a fővárostól egészen a legeldugottabb útvonalakig barátaiddal, vagy járd be gyalogosan a nyüzsgő élővilággal teli vidékeket, veszedelmes barlangokat és számos kalandot rejtő élő városokat.

 

• Ismerj meg megtörhetetlen kötelékeket: Noctisként ahogy egyre közelebb kerülsz barátaidhoz utazásotok során, egyre erősebbé válik kapcsolatotok. Szülőföldjük visszaszerzéséhez erőre, bátorságra, de ami mindennél fontosabb, összetartásra lesz szükségük. Vess be pusztító kooperatív támadásokat a harcok során és mutasd meg Noctis és barátai csapatmunkájának erejét!

 

• PC játékosoknak készült: A FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION hatalmas mennyiségű tartalmai között szerepelnek a megjelenés óta kiadott ingyenes frissítések és a korábban a Season Pass részeként elérhető kiegészítők, valamint a teljesen új belsőnézet mód, amivel a játékosok Noctis szemén keresztül fedezhetik fel Eos csodálatos világát, illetve új mellékküldetések a kiterjesztett Insomnia City Ruins területén.

 

Jellemzők:

 

• Kiterjesztett térkép: Insomnia City Ruins - Teljesen új mellékküldetések és olyan új ellenfelek, mint a Cerberus és Omega érhetők el Crown City kiterjesztett Insomnia területén. A játékosok továbbá Rulers of Yore-val is harcba szállhatnak.

 

• Vezethető Royal Vessel hajó - A játékosok Eos határainak kiterjesztéseként már a Cape Caem és Altissia közötti területet is felfedezhetik, valamint akár hajójuk fedélzetéről is horgászhatnak, új halfajokat és receptekkel bővítve gyűjteményüket.

 

• „Armiger Unleashed" aktiváló új kiegészítő - Az Armiger megidézése alatt a játékosok támadóereje jelentősen megnő. Az összes királyi fegyver összegyűjtését követően a világ egy azonosítatlan részén találják majd meg a kiegészítőt, amivel megnyílik az Armiger Unleashed képesség.

 

• Új belső kameranézet - A játékosok Noctis szemén keresztül láthatják Eos csodálatos világát.

 

• Rengeteg letölthető tartalom - Köztük fegyverek, Regalia festések és tárgyak.

 

• Mod támogatás

 

• Minden Season Pass tartalom - EPISODE GLADIOLUS, EPISODE PROMPTO, MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES és EPISODE IGNIS

 

• Archívum - A játékosok átnézhetik a FINAL FANTASY XV világában elszórt „Cosmogony" történeteket. Emellett új rejtélyek és jelmagyarázatok is megjelennek a térképen, melyeken keresztül többet megtudhatnak Eos világáról.

 

• Új küldetés - Teljesítésével megszerezheted a Strengthen Regalia Type-D modellt