Get Adobe Flash player

Pillars of Eternity 2: Deadfire (PC)

 

A nagysikerű Pillars of Eternity folytatásában egy teljesen új régióban élvezheted a páratlan szerepjáték továbbfejlesztett és kibővített lehetőségeinek izgalmait.

 
 
Platform PC
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2018.05.08
Kiadó THQ Inc.
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

Üldözz egy elszabadult istent földön és tengeren át a többszörös díjnyertes szerepjáték, a Pillars of Eternity folytatásában! Vezesd hajódat veszélyes vizekre, és járd be a felfedezetlen Deadfire régió szigetvilágának részeit. Alakítsd kedved szerint a világot és élvezd a végtelen számú lehetőséget, köztük a részletes karakterkészítést, a felfedezés teljes szabadságát, valamint a minden körrel egyre nagyobb súlyú döntéseket.

 

MERÜLJ EL EGY PÁRATLAN SZEREPJÁTÉKBAN


A legmodernebb technológiával és funkciókkal ellátott, a klasszikus D&D játékmenet alapjaira épült Deadfire feljavított grafikával, még részletesebb játékmechanikával, valamint egy teljesen új kalanddal várja a játékosokat, ahol minden döntésüknek következménye van.

 

FEDEZD FEL AZ ÚJ DEADFIRE RÉGIÓT


Járd saját utadat hajóddal és utazd be a régió szigetvilágának gazdag és egzotikus vidékeit, fedezz fel új helyszíneket, ismerkedj meg lakóikkal, valamint teljesíts számos különböző küldetést a kikötőben!

 

VÁLASZD KI ÉS ALAKÍTSD KEDVEDRE TÁRSAIDAT


Válassz a 7 különböző útitárs közül, majd rendelj hozzájuk több karakterosztályt és további képességeket. Légy szemtanúja, ahogy kibontakozik személyes kapcsolatuk az új útitárs rendszerrel.

 

HAJÓZZ KERESZTÜL A TENGEREKEN


Hajód sokkal több, mint pusztán tengeri erődöd és járműved a vizeken. Fejleszd hajódat és legénységedet, valamint válassz a javítani kívánt képességek közül, hogy túléld az utadba kerülő veszélyes csatákat.