Get Adobe Flash player

Black Clover: Quartet Knights (PS4)

 

Csapj össze kedvenc szereplőiddel a népszerű Black Clover manga első játékadaptációjának 4-4 elleni csatáiban és légy részese sosem látott, eredeti történetének!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2018.09.14
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A BLACK CLOVER: QUARTET KNIGHTS a nagysikerű BLACK CLOVER sorozat első videojáték adaptációja, melyben a játékosok egy 4 fős csapat tagjaként küzdhetnek a győzelemért kedvenc karakterükkel a széria varázslatos világában.

 

A VARÁZSLAT ÉS A KÜLSŐNÉZETES LÖVÖLDÖZŐS MŰFAJ TALÁLKOZÁSA
A Black Clover: Quartet Knights mágikus erőkkel vegyíti a külsőnézetes lövöldözős játékmenetet. Célozd meg ellenfeleidet mágikus látásoddal és szabadítsd rá támadásodat hatalmas sebzésért!

 

ÚJ RAJZOK A KÉSZÍTŐTŐL
Gyönyörködj a sorozat alkotója, Yuki Tabata exkluzív rajzaiban és karaktereiben a játék fő történetébe során.

 

SOSEM LÁTOTT SZTORIK
A jelenleg is futó anime cselekménye mellet a Black Clover: Quartet Knights egy teljesen új történetet is tartalmaz, mely bemutatja a Black Bull Squad kapitánya, Yami Sukehiro korai éveit.

 

KOOPERATÍV JÁTÉKMENET
Állj össze három barátoddal és vesd bele magad az izgalmas 4-4 elleni küzdelmekbe három egyedi játékmódon keresztül, melyek garantáltan próbára teszik majd te és csapatod képességeit és taktikáit. Urald a kör alakú területet az arénában a Zone Control módban, szállíts egy mágikus kristályt a kijelölt pontra, miközben csapattársaid igyekeznek megvédeni az ellenséges csapat támadásaitól a Crystal Carry keretében, vagy szállj harcba egy kulcsért, hogy fel segítségével felnyisd fel a csapatod bázisán lévő kincsesládát a Treasure Hunt módban!

 

TAKTIKUS ÜTKÖZETEK
A Black Clover: Quartet Knights harcterén a nyers erőnél jóval többre lesz szükséged a győzelemhez - a kulcs a stratégia. A játékosok a Black Clover univerzum 17 karakteréből válogathatnak, melyek mindegyike más-más szerepet - harcos, lövész, támogató, gyógyító - tölt be, és ehhez mérten eltérő képességekkel bír. Egy jól összehangolt, egymást kiegészítő karaktertípusokból álló csapat előtt nincs legyőzhetetlen akadály, így válassz okosan!