Get Adobe Flash player

Hitman: Definitive Edition (PS4)

 

Lépj be a hivatásos bérgyilkosok titokzatos világába, látogass el a világ legegzotikusabb helyszíneire és iktasd ki célpontjaidat ahol, amikor és ahogyan csak akarod az IO Interactive mesterművének legteljesebb kiadásában!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2018.05.18
Kiadó Warner Bros Interactive
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Légy részese a tökéletes bérgyilkos élménynek ebben a kreatív lopakodós akciójátékban! Utazd be a világot, látogass el egzotikus helyszínekre, és iktass ki nagyhatalmú célpontokat a 47-es ügynök képességeit és intelligenciáját kihasználva a hatalmas sandbox területeken!

 

Az IO Interactive megalkotta a tökéletes Hitman élményt a sorozat összes korábbi részének legjobb elemeit felhasználva ebben a modern mesterműben. A játékosok nem csak a tökéletes hivatásos bérgyilkossá válással, de az élénk és részletgazdag helyszínek felfedezésével, valamint a célpont kiiktatására alkalmas legkreatívabb módszerek megtalálásával kerülhetnek a legközelebb a színtiszta Hitman élményhez. Egy kém-thriller történet részeseként a játékosok beléphetnek a hivatásos bérgyilkosok titkos világába, majd előre megírt útvonalak nélkül, teljesen szabadon választhatják meg hogyan, mikor, hol és kin követik el a tökéletes merényletet.

 

Játssz a világ legismertebb bérgyilkosaként!


• Teljes szabadság a célpont megközelítésében és kiiktatásában
• Több mint 100 órányi tartalom
• Alkosd meg saját küldetéseidet és oszd meg barátaiddal

 

A teljes Hitman élmény:


• Az első szezon összes küldetése és helyszíne
• Minden valaha kiadott küldetés, kihívás és DLC
• Teljes hozzáférés a bónusz küldetésekhez és a Patient Zero kampányhoz
• Új kosztümök az IO Interative 20. évfordulója alkalmából (Mini Ninjas, Kane & Lynch, Freedom Fighters)