Get Adobe Flash player

Starlink: Battle for Atlas (PS4)

 

Csatlakozz a Starlink iniciatívához és mentsd meg az Atlasz-rendszert az Elveszett Légiótól, miközben beutazod hét eltérő ökoszisztémájú bolygóját! Válaszd ki a megfelelő pilótát, űrhajót és fegyvert, majd a kontroller állványra rögzítve figyeld, ahogy életre kelnek a játékban!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2018.10.16
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Starlink: Battle for Atlas keretében hősies csillagközi pilóták csapatát vezetve kell felszabadítanod az Atlas csillagrendszert a Forgotten Legion seregeitől. Az innovatív moduláris játékok segítségével a játékosok megépíthetik saját egyedi űrhajójukat, melyet bármikor átalakíthatnak, hogy túljussanak a hatalmas nyílt világ kihívásain.

 

FEDEZZ FEL EGY ÉLETTEL TELI CSILLAGRENDSZERT - Utazz az Atlas csillagrendszer egzotikus idegen világai között és ismerd meg mind a hét bolygója ökoszisztémáját, élővilágát és titkait. Lépj szövetségre az Atlas frakcióival és verjétek vissza együtt a csillagrendszer elfoglalásán munkálkodó Forgotten Legion seregeit.

 

ÉPÍTSD MEG ÉS ALAKÍTSD KEDVEDRE ÁLMAID ŰRHAJÓJÁT - Készítsd el saját űrhajódat a szárnyak, hajótestek, fegyverek és pilóták arzenáljából. Csatlakoztasd moduláris játékod a kontroller állványhoz és nézd, ahogy megelevenedik a játékban. Kísérletezz különböző felszerelésekkel valós időben, bármikor. Légy kreatív a harcokban, engedj szabadjára elementális sorozatokat és taktikázz az Atlas csillagrendszer fenyegetéseinek leküzdéséhez.

 

FEJLESZD ŰRHAJÓDAT SZEREPJÁTÉK MECHANIKÁKKAL - Ahogy beutazod Atlas vidékeit, lehetőséged lesz kifejleszteni pilóta képességfádat, módosítani felszerelésed és feljavítani anyahajódat erőid kiterjesztéséhez és kalandod testreszabásához.

 

KOOPERATÍV ŰRKALAND - Hívd át egy barátod, aki bármikor csatlakozhat a kampányhoz a 2 fős osztott képernyős módnak köszönhetően. Kombináljátok fegyvereitek erejét és mentsétek meg együtt az Atlas csillagrendszert.

 

A STAR FOX CSAPAT IS CSATLAKOZIK A HARCHOZ NINTENDO SWITCH-EN - Játssz a legendás Fox McCloud karakterével, lézerágyúkkal felszerelt ikonikus Arwing hajóját vezetve, és teljesíts exkluzív küldetéseket néhány ismerős Star Fox szereplő oldalán.

 

© 2018 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. The Starlink Battle for Atlas logo, Snowdrop, Ubisoft and the Ubisoft logo are registered or unregistered trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.