Get Adobe Flash player

Yakuza Kiwami 2 (PS4)

 

Kazuma Kiryu a normális élet helyett ismét az alvilági események középpontjában találja magát, ahogy igyekszik megelőzni a Tojo Klán és az Omi Szövetség totális háborúját, valamint felkutatni a viszályt elindító bérgyilkost.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2018.08.28
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Egy évvel a 10 millárd yenes incidens után, Kazuma Kiryu elkezdi felépíteni békés, normális életét Haruka Sawamura-val, azonban egy a Tojo Klán és az Omi Szövetség közti totális háború kirobbanásával fenyegető gyilkosság elszakítja tőle. Kiryu, becenevén Dojima Sárkánya el kell utazzon Osaka prefektúra Sotenbori városába, hogy megpróbáljon békét teremteni a két rivális klán között, de a Kasai Sárkánya néven ismert Ryuji Goda-t semmi sem állítja meg a háború elindításában. Ebben a világban csak egyetlen sárkány létezhet.

 

SÁRKÁNYOKNAK DRAGON ENGINE - A Yakuza Kiwami 2 az eredeti Yakuza 2 felújított és a Dragon Engine motorral teljesen újraépített változata. Ezt a motort használja a Yakuza 6: The Song of Life is, így a káprázatos grafika mellett a harcok között vagy az épületekbe való belépéskor átmenetek (vagyis töltőképernyők) nélkül élvezheted a játékot. A hanganyagok és az átvezető videók újra lettek véve, hogy olyan hűek legyenek az eredeti változathoz, amennyire csak lehet, miközben kihasználják a Yakuza sorozat történetének eddigi legerősebb motorját.

 

HATALMAS ÜTÉSEK ÉS MINIJÁTÉKOK - Kiryu a távollétében egy cseppet sem veszített az erejéből és harci, valamint egyéb képességeiből. Vesd be a brutális (és röhejes) Heat Action mozdulatok széles kínálatát és tedd próbára magad olyan minijátékokban, mint a Golf Bingo, a Virtual Fighter 2 árkád kiadása, a Yakuza 0 visszatérő és közkedvelt Kabaré Klubja (benne a közönség kedvenc Yuki!), Majima átdolgozott Clan Creator módja és a SEGA híres Toylet piszoárja!

 

ISMERD MEG MAJIMA GORO IGAZSÁGÁT - Ezúttal nem Kiryu az egyetlen főszereplő - Shimano Veszett Kutyájának rajongói biztosan nem akarják kihagyni az új Majima központú kampányt, amiben Majima karakterét irányítva és megbízható tőrjével felvértezve fedezhetik fel a Yakuza Kiwami végétől a Yakuza Kiwami 2-ig vezető személyes utazását.

 

EXTRÉM LOKALIZÁCIÓ - Alaposan átfésültük a Yakuza Kiwami 2 szövegeit mindent elkövetve azért, hogy a lehető legjobban visszaadja az eredeti japán változat élményét. A SEGA elkötelezett, hogy a legjobb Yakuza minőséget biztosítsa a sorozat rajongóinak világszerte.

 

© SEGA. SEGA, the SEGA logo and Yakuza are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its afliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Ofce. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners. Te "2" Family logo is a registered trademark. "-" is a trademark of Sony Interactive Entertainment Inc.