Get Adobe Flash player

Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series (PS4)

 

A galaxis legszokatlanabb hőseinek újabb fenomenális kalandját ismerheted meg a Telltale lebilincselő elbeszélésében, ahol minden tetted és döntésed hatással van a cselekményre.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2017.05.05
Kiadó Warner Bros Interactive
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series egy teljesen új történetet mesél el a galaxis legkülönösebb hőseiről, a szedett-vedett törvényen kívüliek csapatáról, melynek tagjai Űrlord, Gamora, Drax, Mordály és Groot. Az epikus harc kezdetén az Őrzők felfedeznek egy elképzelhetetlen erővel bíró tárgyat. Minden Őrző alapos okkal vágyakozik a relikviára, ahogy egy kegyetlen ellenség is, aki fajának utolsó példánya, és semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze az ereklyét.

 

A Földtől a Milano fedélzetén át egészen a Tudástérig és tovább, a legkirályabb zenék ritmusára, ebben az ötrészes epizodikus sorozatban Űrlord rakétacipőibe léphetsz egy eredeti Őrzők kalandban, ami a díjnyertes Telltale stílusban tárul majd eléd, és ahol minden döntésed és tetted meghatározza a cselekmény fonalát.

 

A Season Pass lemez tartalmazza a sorozat első epizódját, valamint egy letöltőkódot, ami hozzáférést biztosít a további négy részhez, amint elérhetővé válnak.