Get Adobe Flash player

DOOM VFR (PS VR)

 

Tisztítsd meg a marsi UAC létesítményt a démonok hordáitól a virtuális valóságban és éld át egy teljesen új DOOM élményt!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Lövöldözős / FPS
Nyelv lang
Megjelenés 2017.12.01
Kiadó Bethesda Softworks
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol és PlayStation VR készülék

Ebben a DOOM kalandban elmerülhetsz a virtuális vérontásban. Az FPS műfajt és a modern VR-t úttörő módon egyesítő, az id Software gondozásában készülő játék a DOOM VFR elhozza a virtuális valóságba a rajongók által imádott pörgős és brutális játékmenetet. 

 

Járd be a marsi UAC létesítményt és a pokol legmélyebb bugyrait, ahol próbára teheted képességeid az izgalmas harcokkal és kihívást jelentő fejtörőkkel. Irányíts egy UAC által aktivált kibernetikus túlélőt, küzdj meg a megszálló démonokkal, tartsd fenn a rendet és előzd meg a marsi létesítmény katasztrofális kudarcát. Terítsd le a démoni ellenfeleket, miközben felfedezed a DOOM szokatlan világát egy teljesen új nézőpontból.

 

 

  • Nem sokkal a marsi UAC létesítmény démoni megszállását követően te vagy az utolsó emberi túlélő - legalábbis míg el nem ér a halál. Az UAC titkos operatív protokollja értelmében tudatodat egy mesterséges agymátrixba továbbítják. Arra terveztek, hogy bármilyen eszközt bevetve visszaállítsd a rendet és megállítsd a démonok ámokfutását.
  • Éld át a DOOM küzdelmeit ikonikus fegyvereivel és démonjaival egy teljesen új szemszögből.
  • Járd be a DOOM univerzumot, ahogy teleport és rakétahátizsákod segítségével beutazod az UAC létesítményt és a poklot.
  • Fedezd fel a teljesen új marsi UAC kutató létesítményeket és egy kibernetikus UAC alkalmazott egyedi képességeit.