Get Adobe Flash player

Steep Winter Games Edition (PS4)

 

Hódítsd meg Japán hófödte hegycsúcsait és készülj fel a Téli Olimpia izgalmaira!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Sport
Nyelv lang
Megjelenés 2017.12.05
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Steep Winter Games Edition tartalmazza az Alpok és Alaszka hatalmas nyílt világát felölelő Steep alapjátékot, amelyben a világ legepikusabb hegyeit sílécen, szárnyas repülőruhában, snowboardon vagy ejtőernyővel hódíthatod meg. Ezen kívül pedig magába foglalja a Steep Road to the Olympics kiegészítőt is, amiben többek között Japán ikonikus hegyeit járhatod be, miközben felkészülsz a Dél-Koreában megrendezésre kerülő 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai Játékokra.

 

A Steep Road to the Olympics a 2018-as Phjongcshangi Téli Olimpiai Játékok licenszelt terméke.

 

Jellemzők

 

Tapasztald meg az Olimpiai Játékok izgalmait


Fedezd fel a világ legismertebb télisport versenyének lélegzetelállító élményeit!

 

• Vegyél részt exkluzív freestyle és alpesi sportokban, mint a Slopestyle, síelés és snowboard félcsövezés, Big Air, Giant Slalom, Downhill és Super G.
• Adj bele mindent, faragj le pár másodpercet az idődből és szerezd meg az aranyérmet.

 

Válj legendává

 

Tudd meg mi kell ahhoz, hogy olimpiai bajnokká válj!

 

• Utazd be a világot az Alpoktól egészen Japánig, miközben keményen edzel, hogy készen állj a Dél-Koreában megrendezésre kerülő Olimpiai Játékokra.
• Tedd magad próbára és hódíts meg teljesen új olimpiai sportágakat a legnagyobb télisport bajnok címhez vezető utadon.

 

Fedezz fel egy bámulatos világot

 

Járd be Dél-Korea és Japán tájait!

 

• Gyönyörködj Japán hófödte hegycsúcsaiban és síelj keresztül jellegzetes területein.
• Teljesíts kihívásokat és versengj barátaiddal és a közösséggel a ranglista első helyéért.
• Élj át epikus lecsúszásokat és emlékezetes pillanatokat, ahogy felfeded a hegyek titkait.

 

Barangold be a Steep alapjáték helyszíneit

 

Tiéd a hegy!

 

Megtapasztaltad már az igazi szabadság érzését? A Steep-ben megmutathatod milyen fából faragtak, akár felfedező, akár freestyler vagy extrém sportoló vagy.

 

• Találd meg a legextrémebb útvonalakat sílécen vagy snowboardon. Keresd meg a legjobb pontot és süvíts át rajta szárnyas repülőruháddal. Ha inkább felfedezőnek érzed magad a siklórepülést pont neked találták ki: ereszd ki ernyődet és repülj el a hegységek bámulatos látképe felett.
• Fedezd fel az Alpok és Alaszka hatalmas nyílt világát és élvezd a szabadságot, miközben meghódítod a világ legismertebb helységeit a számos kihíváson keresztül.

 

Ossz meg mindent


Használd a Director módot és hozz létre, szerkessz és ossz meg videókat közösségi oldalaidon arról, ahogy megnyered az olimpiai aranyérmet!

 

© 2017 Ubisoft Entertainment. The Steep Logo, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved. TM IOC/PyeongChang2018/USOC 36USC220506. Copyright © 2017 International Olympic Committee ("IOC"). The POCOG Marks and Olympic Rings are trademarks of the IOC, registered in the US and other territories (except POCOG Marks for Korea, which are trademarks of POCOG). All rights reserved.