Get Adobe Flash player

Fist of the North Star: Lost Paradise (PS4)

 

Látogass el a közkedvelt Fist of the North Star manga világába és utazd be a poszt-apokaliptikus pusztaságot, miközben Kenshiro szerepében alaposan helybenhagyod az útonállókat a Yakuza sorozat alkotóinak legújabb játékában!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2018.10.02
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Légy te a Fist of the North Star - Fedezd fel a Fist of the North Star sorozat alternatív változatát és irányítsd Kenshiro karakterét, ahogy elveszett szerelme, Yuria után kutat a posztapokaliptikus pusztaságban. A Lost Paradise azok számára is élvezhető, akik nem ismerik a sorozat történetét.

 

„You're Already Dead" vagy „Omae wa Mou Shindeiru"? Miért ne mindkettő? - A Lost Paradise angol és japán szinkront is tartalmaz, így az általad választott nyelven szólhat az 'ATATATA!'.

 

Légy a Hokuto Shinken mestere - A harcban rászabadíthatod ellenfeleidre Kenshiro gyilkos Hokuto Shinken technikáit. A Seven Star sáv feltöltését követően belülről pusztíthatod el ellenfeleidet egy sor brutális, ikonikus és a mangához hűen ábrázolt Hokuto Shinken technikával. Ahogy előre haladsz a sztorival és a küzdelmekkel, egyre több technika áll majd a rendelkezésedre. Készítsd be ökleidet!

 

Fedezd fel az Elveszett Paradicsomot és az azt körülvevő pusztaságot - Néha még Kenshironak is szüksége van egy kis pihenésre a rosszfiúk elpáholása közben. Szerencsére még Eden romos városában sincs hiány mellékküldetésekből és minijátékokból: használd a Hokuto Shinken erejét italok keverésére egy bárban, menedzselj egy nightclubot, alakítsd kedvedre kocsidat és versenyezz vele a sivatagban, élvezd a retro játékokat a játékteremben vagy búvóhelyeden, köztük a Fist of the North Star eredeti változatát és sok mást! Eleged van a városból? Célozd meg a pusztaságot kocsiddal és gyűjts alapanyagokat, teljesíts mellékküldetéseket, de vigyázz, mert a homokdűnék mögött számos veszély rejlik!

 

© SEGA. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its afliates. All rights reserved. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Ofce. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.