Get Adobe Flash player

LOST SPHEAR (PS4)

 

A Tokyo RPG Factory újabb felejthetetlen szerepjátékában a fiatal fiú, Kanata és barátai útnak indulnak, hogy szembenézzenek a valóságot fenyegető erővel és visszaállítsák a lassan eltűnő világ területeit.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2018.01.23
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A LOST SPHEAR elhozza a JRPG műfaj aranykorának következő fejezetét a klasszikus szerepjátékok új megközelítésével.

 

A Tokyo RPG Factory közkedvelt, klasszikus JRPG címe, az I Am SetsunaTM alapjaira épülő LOST SPHEARTM továbbfejlesztett játékmenetével és átdolgozott ATB harcrendszerével a játékosok szabadon taktikázhatnak és rendezhetik karaktereik helyzetét harc közben, vethetik be Vulcosuit páncélruhák erejét és fedezhetik fel a különböző helyszínek tájait.

 

A LOST SPHEAR cselekménye a messzi Elgarthe városban kezdődik, ahol a fiatal fiú, Kanata egy nap szörnyű álomból ébredve azzal szembesül, hogy szülővárosa szép lassan eltűnik.

 

Ahhoz, hogy szembenézzen a valóságot fenyegető erővel, fel kell ébresztenie magában Memory képességét, hogy visszaállítsa a 'LOST' területeket.

 

Kanta és barátai útnak indulnak, hogy megakadályozzák a világ eltűnését és különböző Memory képességeikkel újraépítsék azt maguk körül.

 

Jellemzők

 

Átdolgozott körökre osztott harcok - Harcolj a stratégiai mozgás teljes szabadságával a feljavított körökre osztott összecsapásokban!

 

Vesd be a Vulcosuit páncélruhák erejét - Engedd szabadjára a gépesített Vulcosuit páncélzatok erejét a harctéren, melyek további képességekkel ruházzák fel karaktereidet!

 

Káprázatos látványvilág és magával ragadó történet - A teljesen új történet során a játékosok egy rejtélyes fenyegetés sújtotta, gyönyörű, eltűnőben lévő világ visszaállításáért küzdenek.

 


© 2017 Tokyo RPG Factory Co., Ltd. All rights reserved.
LOST SPHEAR © 2017. SQUARE ENIX CO. LTD. All rights reserved.
LOST SPHEAR, the LOST SPHEAR logo are registered trademarks or trademarks of the Square Enix group of companies. All other trademarks are properties of their respective owners.