Get Adobe Flash player

Secret of Mana (PS4)

 

Ismerd meg, vagy fedezd fel újra ezt a felejthetetlen klasszikust - az 1993-as Secret of Mana teljesen felújított formában, 3D-s látványvilággal, feljavított hangokkal, többjátékos móddal és számos újdonsággal tér vissza!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2018.02.15
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Az eredetinek 1993-ban megjelent és a valaha volt egyik legjobb szerepjátékként számom tartott Secret of Mana egy izgalmas kalandra invitálja a játékosokat, amiben Randi, és két barátja Primm és Popoi oldalán küzdhetnek meg egy gonosz birodalommal, hogy visszaszerezzék Mana varázserejét és visszaállítsák a világ rendjét.

 

Indulj egy akcióval teli utazásra a Secret of Mana újradolgozott, 3D-s változatában és öltsd magadra a Mana varázserejének visszaszerzésével megbízott fiatal fiú, Randi szerepét! A gonosz erők legyőzéséhez Randi, Primm és Popoi össze kell, hogy barátkozzon a Mana kiszabadításához szükséges erőt birtokló nyolc elemmel. Mana öröksége tovább él, ahogy a bátor harcosok útnak indulnak, hogy visszaállítsák a világ egyensúlyát.

 

Jellemzők

 

• Feljavított hangok - köztük új zenei aláfestések és szinkronizált karakterek
• 3D grafika -egy élénk, Mana-val teli világ teljesen újraépítve első alkalommal 3D-ben
• Továbbfejlesztett játékmenet - átalakított harcrendszer a modern akció-szerepjátékok stílusában
• Átvezető videók - az eredeti játék számos kulcsfontosságú jelenete újradolgozott formában
• Közjátékok - teljesen új párbeszédek, melyek bemutatják Randi és társai szórakoztató beszélgetéseit kalandjaik során
• Többjátékos mód - Játssz együtt legfeljebb három barátoddal lokálisan és irányítsd csapatodat egy teljesen új többjátékos formációban különálló Ring Command parancsokkal, amivel a játékosok külön-külön is megállíthatják a játékot és akár több karaktert is irányíthatnak.