Get Adobe Flash player

Shining Resonance Refrain (PS4)

 

Küzdj meg a Birodalommal és szabadítsd el a benned lakozó sárkány erejét a Shining sorozat felújított és kibővített epizódjában!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2018.07.10
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Engedd szabadjára a benned szunnyadó sárkány lelkét a Shining Resonance Refrain keretében, ami a kardforgató Yuma és barátai a Birodalommal folytatott küzdelmét mutatja be.


Felújítva az Új Refrain Móddal

 

A Shining Resonance Refrain a Japánban korábban PlayStation 3-ra megjelent, eredeti Shining Resonance felújított változata angol és japán szinkronnal. A játék tartalmazza az eredeti verzió összes kiegészítőjét az „Original Mode", valamint az új élményekért a „Refrain Mode" keretében Imperial Princess Excella és Dragonslayer Jinas karakterét, mint feloldható csapattagok - utóbbit mindenképp tartogasd második végigjátszásodra a spoilerek elkerülése végett.

 

Válj a B.A.N.D. Rendszer Mesterévé

 

A Dragoneer harcosok ősi, hangszerszerű Armonic fegyvereiken rejtélyes és pusztító Rune Song dallamokat játszanak. Ha elegendő BMP-t (Battle Performance Mana) gyűjtöttél össze, a csapatod a B.A.N.D. rendszerrel képes lesz egyesített csapást mérni az ellenfélre. Attól függően, hogy melyik dalt játszod és melyik karaktered állítod középre, csapatod számos előnyös hatásban részesülhet. Egyes karakterek még különleges kosztümöt is viselnek előadásuk közben!

 

Ami Eddig Történt...

 

Yuma testében lakozik a Shining Dragon lelke, ami ősi bestiaként előtörve szabadítja el a kardján keresztül lejátszott dallamok erejét. A régóta kihaltnak hitt sárkányok a Birodalom célpontjává teszik Yuma-t, akit az végül el is rabol, hogy felhasználja Astoria királysága ellen. A hír hallatán Astoria hercegnője, Sonia mentőakciót indít a kiszabadítására a Dragoneer harcosok segítségével. Astoria helyzetéről és a hazájukért folytatott harcukról értesülve Yuma elhatározza, hogy a segítségükre siet. Az általánosságban félénk Yuma vajon megtalálja magában a bátorságot és feltudja szabadítani a benne rejlő erőt?