Get Adobe Flash player

Sword Art Online: Fatal Bullet (PS4)

 

Elindultak a Gun Gal Online szerverei, ezúttal azonban te lehetsz a legújabb Sword Art Online kaland hőse. Szállj harcba a sorozat közismert karakterei oldalán egy bámulatos digitális világban!

 
 
Platform Playstation 4
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2018.02.23
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Válj a Gun Gale Online hősévé a SAO sorozat legújabb, Sword Art Online: Fatal Bullet című epizódjában! A Gun Gale Online változatos tájai, valamint egyedi és valósághű környezete leginkább egy sci-fi filmre emlékeztet, számos választható fegyverrel és harcstílussal. Találkozz az eredeti Sword Art Online regények, animék és korábbi játékok karaktereivel, miközben beutazod ezt a hatalmas és lehengerlő világot! Légy te a főhős, küzdj meg ellenfeleiddel új fegyvereket bevetve és alakítsd kedved szerint a játékmenetet új képességekkel!

 

Jellemzők

 

 

  • Üdvözlünk a fegyverek világában - A Sword Art Online II világa, a Gun Gale Online látványos és változatos tájai csak arra várnak, hogy felfedezd őket, miközben átéled a sorozat alkotója, Reki Kawahara közreműködésével megírt történet eseményeit.

  • Lehengerlő Grafika - Járd be a Dimps által fejlesztett játék az Unreal Engine 4 révén rendkívül realisztikus helyszíneit!

  • Barát vagy ellenség - Nézz szembe brutális ellenfelekkel más játékosok oldalán, vagy küzdj meg más játékosokkal a 4-4 elleni harcokban.

  • Valósághű fegyverek - Számos egyedülálló és gyönyörűen megtervezett fegyver, valamint egyedi képesség között válogathatsz.