Get Adobe Flash player

Street Fighter 30th Anniversary Collection (PS4)

 

A legendás Street Fighter sorozat egy rendkívül tartalmas gyűjteménnyel ünnepli 30. évfordulóját, amiben újra átélheted a széria legemlékezetesebb részeit.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2018.05.29
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

Ünnepeld meg az ikonikus Street Fighter sorozat 30. évfordulóját árkád hagyatékának tökéletes gyűjteményével a Street Fighter 30th Anniversary Collection keretében! Ez a tartalmas csomag egy a széria történetének 12 legkiemelkedőbb részéből álló antológia: Street Fighter, Street Fighter II, Street Fighter II: Champion Edition, Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha, Street Fighter Alpha 2, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter III, Street Fighter III: 2nd Impact és Street Fighter III: Third Strike.

 

A gyűjtemény továbbá feljavított internetes játékélményt biztosít a sorozat négy részéhez: Street Fighter II: Hyper Fighting, Super Street Fighter II: Turbo, Street Fighter Alpha 3, Street Fighter III: Third Strike. A Street Fighter játékosok újra átélhetik a klasszikus árkád élményt a CPU ellenfelekkel küzdve, vagy összecsaphatnak barátaikkal is interneten keresztül, hogy próbára tegyék harci képességeiket. A széria rajongói továbbá elmerülhetnek a Street Fighter 30 éves történelmében a hatalmas Museum mód részletes karakterleírásaival, sosem látott művészeti rajzaival, interaktív idővonalával, zenelejátszójával és más tartalmaival.

 

Ünnepeld meg a legikonikusabb verekedős sorozat 30. évfordulóját - A nagysikerű, több mint 39 millió példányban elkelt sorozat visszatér 30. évfordulója megünneplésére egy 12 árkád klasszikust tartalmazó csomaggal.

 

Fedezd fel újra a videójátékok történelmét meghatározó címeket - A kollekció tartalmazza többek között az 1987-ben megjelent eredeti Street Fighter-t, melyben először mutatkozott be a világ két legismertebb hőse, Ryu és Ken. Az ezt követő Street Fighter II volt az első 1-1 elleni játék, mely lehetőséget adott a játékosoknak karakterük - köztük a sorozat legerősebb hölgye Chun-Li - kiválasztására. A Street Fighter III folytatta a széria számozott részeinek sorát, amiben első alkalommal kapott helyet a hárító támadás.

 

Új lehetőségek és internetes játékmódok - Látogasd meg újra a sorozat történelmi pillanatait fedezd fel az interaktív idővonalon keresztül az eseményeket, amik a világ vezető verekedős játéksorozatának megszületéséhez vezettek. Nézegess káprázatos koncepciós rajzokat és tudj meg kevésbé ismert tényeket minden játékkal kapcsolatban.

 

Verekedd át magad a nosztalgián - Görgess át a karakterleírásokon és tudj meg új részleteket kedvenceidről, miközben a sprite-okban és animációkban gyönyörködve figyeled, hogyan változott a sorozat az évek során.

 

Idézd fel a zenéket - Dőlj hátra és élvezd a Street Fighter legemlékezetesebb dallamait a gyűjteményből a zenelejátszóval!