Get Adobe Flash player

Street Fighter V Arcade Edition (PS4)

 

A legendás Street Fighter sorozat legújabb része, a Street Fighter V az új Arcade Edition keretében számos újítással tér vissza, valamint a Season 1 és Season 2 Character Pass összes harcosával.

 
 
Platform Playstation 4
Típus Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2018.01.19
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Street Fighter V Arcade Editon magában foglalja a Street Fighter® V eredeti kiadásának minden tartalmát, olyan teljesen új funkciókkal kibővítve, mint az Arcade Mode, az Extra Battle Mode, új V-Trigger mozdulatok, galéria, teljesen átdolgozott felhasználói felület és sok más. A Street Fighter V: Arcade Edition megjelenésekor a jelenlegi Street Fighter V játékosok ugyancsak megkapják majd az új tartalmakat egy ingyenes frissítés részeként a Street Fighter V Arcade Editon megjelenésekor.

 

A jelenlegi Street Fighter V játékosok és a jövőbeli Street Fighter V: Arcade Edition tulajdonosok ugyanazon harctéren küzdhetnek a PS4 és PC cross-platform lehetőségnek köszönhetően, ami egy táborban egyesíti a játékosbázist. A játék legfrissebb verziójához a játékosoknak elég csupán a Street Fighter V alapjátékot megvásárolniuk, hiszen az összes további tartalom, mint például a DLC karakterek teljesen ingyenesen feloldhatók a különböző játékbeli kihívásokból szerzett Fight Money segítségével. Akik nem győznek várni az összes tartalom megnyitására, azok természetesen azonnal feloldhatják őket játékbeli pénz megvásárlásával.

 

Jellemzők

 

• Tartalom: A Street Fighter V Arcade Edition magában foglalja a Street Fighter V eredeti kiadásának összes tartalmát, valamint a Character Pass Season Pass 1 és Season Pass 2 kiegészítőket, amik 12 további karakterrel és 12 prémium kosztümmel bővítik a játékot.

 

• Új játékmódok és lehetőségek: Az alapjáték mellett a Street Fighter V: Arcade Edition az alábbi újdonságokat fogja tartalmazni, melyek ingyenesen elérhetők lesznek minden Street Fighter V játékos számára 2018. január 16-tól:

 

o Arcade Mode - Hat, klasszikus Street FIghter játékok mintájára készült különböző útvonal közül választhatsz.
o Gallery - Az Arcade Mode keretében elért eredményeiddel több száz illusztrációt oldhatsz fel.
o Extra Battle - Időkorlátos kihívásokat teljesítve szerezhetsz exkluzív kosztümöket egész 2018-on át.
o Új V-Trigger mozdulatok - Minden karakter két V-Trigger mozdulattal fog rendelkezni, hogy még tovább mélyítse a harcrendszert.
o Új felhasználói felület - Új színsémákkal, újragondolt menükkel és izgalmas harc előtti és utáni effektusokkal átdolgozott felhasználói felület.

 

• Új kihívók: Az eredeti 16 harcosból álló karakterkínálat a Season 1 és Season 2 révén 12 új kihívóval 28 karakterre bővült. A 12 plusz karakter a jelenlegi Street Fighter V játékosok számára nem elérhető ingyenesen, de Fight Money használatával feloldható.

 

• PS4 és PC cross-play: A jelenlegi Street Fighter V játékosok és a jövőbeli Street Fighter V: Arcade Edition tulajdonosok ugyanazon harctéren küzdhetnek a PS4 és PC cross-play lehetőségnek köszönhetően, ami egy táborban egyesíti a játékosbázist.

 

• Légy naprakész - A játék legfrissebb verziójához a játékosoknak elég csupán a Street Fighter V alapjátékot megvásárolniuk.