Get Adobe Flash player

Hitman 2 (XONE)

 

A 47-es Ügynök visszatért! Lépj be a bérgyilkosok világába a Hitman sorozat minden eddiginél nagyobb szabadságot biztosító új epizódjában!

 
 
Platform Xbox One
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2018.11.13
Kiadó Warner Bros Interactive
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

Utazd be a világot és kutasd fel célpontjaidat a legkülönbözőbb egzotikus sandbox helyszíneken a HITMANTM keretében! A napsütötte utcáktól a sötét és veszélyes esőerdőkig sehol se vagy biztonságban a világ leghalálosabb bérgyilkosától, a 47-es Ügynöktől.

 

Készülj fel a tökéletes kém thriller történetre - a küldetésed, hogy kiiktasd a ravasz Shadow Client-et és felfedd milíciáját, de célpontod valódi kilétének és a 47-es Ügynök múltjának megismerése után már semmire sem lesz a régi.

 

Az egész világ a fegyvered
Kizárólag a HITMANTM keretében fordíthatod az előnyödre a környezeted minden elemét és hajthatod végre segítségükkel a tökéletes merényletet - lopakodj, szabotálj és használd kreativitásodat halálos fegyverként.

 

Az eddigi legjobb HITMANTM élmény
A HITMANTM tovább tökéletesíti a bérgyilkos élményt - a játék összes korábbi frissítése mellett a HITMANTM 2 feljavított játékos fejlődéssel és számos HUD/UI változtatással segít, hogy még halálosabb merénylővé válj.

 

A bérgyilkosok világa
A HITMANTM nem csak egy teljesen új kampányt, de új küldetéseket, nagytétű Elusive célpontokat, valamint gyilkos kreativitásod próbára tételére még több ingyenes élő tartalmat vonultat fel.

 

Több mód a játékra
A franchise történetében először játssz a barátaiddal olyan módokban, mint a kooperatív Sniper Assassin.

 

HITMANTM 2 © 2018 IO Interactive A/S. IO Interactive, IOI logo, HITMAN 2, HITMAN 2 logo, and WORLD OF ASSASSINATION are trademarks or registered trademarks owned by or exclusively licensed to IO Interactive A/S. Distributed by Warner Bros. Home Entertainment Inc. " ", "PlayStation" and " " are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

WBIE LOGO, WB SHIELD: TM & © Warner Bros. Entertainment Inc.
(s18)