Get Adobe Flash player

Hitman: Definitive Edition (XONE)

 

Lépj be a hivatásos bérgyilkosok titokzatos világába, látogass el a világ legegzotikusabb helyszíneire és iktasd ki célpontjaidat ahol, amikor és ahogyan csak akarod az IO Interactive mesterművének legteljesebb kiadásában!

 
 
Platform Xbox One
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2018.05.18
Kiadó Warner Bros Interactive
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

Légy részese a tökéletes bérgyilkos élménynek ebben a kreatív lopakodós akciójátékban! Utazd be a világot, látogass el egzotikus helyszínekre, és iktass ki nagyhatalmú célpontokat a 47-es ügynök képességeit és intelligenciáját kihasználva a hatalmas sandbox területeken!

 

Az IO Interactive megalkotta a tökéletes Hitman élményt a sorozat összes korábbi részének legjobb elemeit felhasználva ebben a modern mesterműben. A játékosok nem csak a tökéletes hivatásos bérgyilkossá válással, de az élénk és részletgazdag helyszínek felfedezésével, valamint a célpont kiiktatására alkalmas legkreatívabb módszerek megtalálásával kerülhetnek a legközelebb a színtiszta Hitman élményhez. Egy kém-thriller történet részeseként a játékosok beléphetnek a hivatásos bérgyilkosok titkos világába, majd előre megírt útvonalak nélkül, teljesen szabadon választhatják meg hogyan, mikor, hol és kin követik el a tökéletes merényletet.

 

Játssz a világ legismertebb bérgyilkosaként!


• Teljes szabadság a célpont megközelítésében és kiiktatásában
• Több mint 100 órányi tartalom
• Alkosd meg saját küldetéseidet és oszd meg barátaiddal

 

A teljes Hitman élmény:


• Az első szezon összes küldetése és helyszíne
• Minden valaha kiadott küldetés, kihívás és DLC
• Teljes hozzáférés a bónusz küldetésekhez és a Patient Zero kampányhoz
• Új kosztümök az IO Interative 20. évfordulója alkalmából (Mini Ninjas, Kane & Lynch, Freedom Fighters)