Get Adobe Flash player

Shadow of the Tomb Raider (XONE)

 

Lara Croft eredettörténetének lezáró epizódjában Laranak az idővel kell versenyt futnia, hogy megmentse a világot a Maja apokalipszistől.

 
 
Platform Xbox One
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2018.09.14
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

Éld át Lara Croft életének azon meghatározó pontját, amint Tomb Raider válik belőle. A Shadow of the Tomb Raiderben Larának helyt kell állnia egy halálos dzsungelben, rémisztő síremlékek mélyén, és életének legsötétebb óráiban. Miközben versenyt fut a maja apokalipszissel a világ megmentéséért, Larát a sors Tomb Raiderré kovácsolja.

 

Jellemzők


Éld túl és szelidítsd meg a Föld legveszélyesebb helyét
Kerekedj felül egy könyörtelen dzsungelen a túlélés érdekében. Fedezz fel gleccserszakadékokkal és barlangrendszerekkel övezett vízalatti helyszíneket.

 

Válj eggyé a dzsungellel
A túlerővel és az felszerelés hiánnyal küzdő Larának a dzsungelt használva kell előnyt szereznie ellenfeleivel szemben. Csapj le váratlanul mint egy jaguár, használd a sarat az álcázáshoz, önts félelmet ellenfeleidbe és vesd el a káosz magvait!

 

Fedezz fel komor és brutális síremlékeket
A síremlékek minden eddiginél rémisztőbbek: halálos csapdákon és nehezen elérhető helyek sokaságán kell felülkerekedned.

 

Élő történelem
Fedezz fel egy rejtett várost és járd be a Tomb Raider játékok történetének eddigi legnagyobb hubját!

 

SHADOW OF THE TOMB RAIDER © 2018 Square Enix Limited. Developed by Eidos Interactive Corporation and Crystal Dynamics. All rights reserved. EIDOS-MONTRÉAL, CRYSTAL DYNAMICS, SHADOW OF THE TOMB RAIDER and TOMB RAIDER are registered trademarks or trademarks of Square Enix Limited. SQUARE ENIX and the SQUARE ENIX logo are registered trademarks or trademarks of Square Enix Holdings Co., Ltd. All other trademarks are the property of their respective owners.