Get Adobe Flash player

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (XONE)

 

Az Until Dawn alkotói egy újabb hátborzongató és filmszerű történetet tárnak eléd, amiben az élet és halál között lebegő szereplők sorsát döntéseid határozzák meg.

 
 
Platform Xbox One
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2019.08.30
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

A The Dark Pictures Anthology különálló, filmszerű horrorjátékok gyűjteménye, amik új hátborzongató élményeket nyújtanak a játékosoknak, minden egymástól független résszel egy új történetet, helyszínt és karaktereket mutatva be.

 

A játékosok döntéseit a mindentudó megfigyelő, a Kurátor kiséri figyelemmel. A Kurátor időtlen idők óta rögzíti saját kis részlegén az életről és halálról szóló sztorikat, melyek azonban csak apró szeletét teszik ki a valaha elmondott minden történet gyűjteményének.

 

A Man of Medan a The Dark Pictures antológia első játéka, ami emberfeletti borzalmakat hoz a Dél-Csendes-óceán vidékére. Négy barát és kapitányuk egy hétvégi búvárkodásra indul, hogy felkutassanak egy állítólagos II. Világháború hajóroncsot. Ahogy telik a nap kitör a vihar és kiruccanásuk hamar baljós fordulatot vesz. Ki fogja túlélni? Ki fog meghalni? Minden rajtad áll. Képes vagy mindenkit megmenteni?

 

EGY HÁTBORZONGATÓAN ÚJ ÉLMÉNY


A Supermassive Games egy új, rémisztő narratív kalandra invitál, amiben legmélyebb félelmeiddel kell szembenézned.

 

KÉPES VAGY MINDENKIT MEGMENTENI?


Minden karakter túlélheti a történetet, de akár kivétel nélkül meg is halhatnak. Sorsukat döntéseid határozzák meg, a halál pedig minden sarkon ott leselkedik...

 

MIT TENNÉL MEG A TÚLÉLÉSÉRT?


Minden döntésed következményekkel jár, ami egyes karakterek túlélését vagy halálát is jelentheti. Képes leszel tiszta fejjel gondolkodni, miközben a túlélésért küzdesz? Milyen döntéseket fogsz hozni?