Get Adobe Flash player

Dark Souls: Remastered (XONE)

 

Lordran világa téged is visszavár! A FromSoftware legendás sorozatának első része lélegzetelállító formában tér vissza a modern konzolokra!

 
 
Platform Xbox One
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2018.05.25
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

Éld át újra a kritikusok által elismert, a műfajt meghatározó sorozat első részét, amivel minden elkezdődött. Térj vissza Lordran gyönyörűen újraalkotott vidékeire káprázatos, részletgazdag felbontás és 60 fps kíséretében. A Dark Souls Remastered tartalmazza az alapjátékot, valamint az Artorias of the Abyss kiegészítőt is.

 

Jellemzők


• Mély és sötét univerzum
Merülj el egy a hanyatlás és az Átok sújtotta epikus, sötét fantasy világban. Fedezd fel változatos tájait - tele rejtett útvonalakkal, helyszínekkel és titkokkal - és mélyen gyökeredző történetét.

 

• Minden vég egy új kezdet
Minden végigjátszás újabb kihívások és váratlan helyzetek elé állít. Ne fogadj rá, hogy csak egyszer fogod kijátszani.

 

• Gazdag és sokrétű játékmenet
Több száz egyedi fegyver, páncél, varázslat és tárgykészítési lehetőség biztosítja, hogy saját stílusodhoz igazítva alakítsd játékélményed.

 

• Tanulás, Küzdelem, Siker
A győzelemhez vezető úton már az első lépésedtől kezdve építsd és csiszold karaktered képességeit. Tanulj meg szabadon taktikázni és tapasztald meg a vérfagyasztó ellenfelek legyőzésének felemelő érzését.

 

• Többjátékos mód
Bármilyen céllal is - kooperáció vagy konfrontáció, támogatás vagy árulás - játszol interneten keresztül a kilenc szövetség között garantáltan megtalálod igazi otthonod. Te melyiket választod?
*Mind a 4 platformnak dedikált szerverei lesznek.

 

Dark SoulsTM: Remastered & ©BANDAI NAMCO Entertainment Inc. / ©2011-2018 FromSoftware, Inc.