Get Adobe Flash player

Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition (XONE)

 

A Larian Studios nagysikerű szerepjátékának folytatásával megérkezett a körökre osztott szerepjátékok következő generációja!

 
 
Platform Xbox One
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2018.08.31
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

Az Istenség halott, az Üresség egyre közeledik, a benned szunnyadó erők pedig hamarosan előtörnek. Az Istenségért folytatott harc megkezdődött. Válassz okosan és bánj csínján a bizalommal, hiszen sötétség lakozik minden szívben.

 

1000 évvel a Divinity: Original Sin cselekményei után a nagyerejű Forrás mágia birtoklóinak egyikét irányíthatod. Az Isteni Rend nyomásától hajtva, akik szerint a Forrás mágia hozta Rivellon egykor békés világára az Üresség fenevadjait, most vissza kell állítanod a reményt és azzá az Istenné válnod, amire az embereknek a legnagyobb szükségük van. Utazásotok végén azonban csupán egyikőtök vállhat az új Istenséggé.

 

Lépj be egy semmihez sem hasonlítható, közel végtelen számú lehetőséget biztosító sandbox szerepjátékba! Alkosd meg karaktered és válassz a 6 Eredettörténet közül, majd kalandozz egy olyan világban, mely megjelenésedtől és tetteidtől függően viszonyul hozzád. Minden karakter saját történettel rendelkezik, gyakran összekap társaival, és próbára teszi barátságukat a harcban és azon túl is. Fordítsd hasznodra az elemeket - tüzet, jeget, mérget, esőt és sok mást - és egyesítsd őket pusztító Forrás varázslatokkal a több száz megszerezhető képesség segítségével.

 

DÖNTSD EL KI LESZEL
Egy húsevő Elf, egy Gyíkember, vagy netán egy sírból kikelt Élőhalott? Figyeld meg, hogyan viszonyul hozzád a világ attól függően, hogy ki - vagy épp mi - vagy.

 

ELJÖTT EGY ÚJ ISTENSÉG IDEJE
Állítsd össze csapatod és alakíts ki jó viszonyt útitársaiddal. Söpörd el ellenfeleidet a mély, taktikus, körökre osztott harcokban. Fordítsd az előnyödre a magaslatokat, használd fegyverként környezeted, és manipuláld az elemeket a győzelem bebiztosításához.

 

VÁLJ AZ ISTENNÉ AMIRE RIVELLON VILÁGÁNAK SZÜKSÉGE VAN
Járd be Rivellon hatalmas, réteges világát egyedül, vagy akár egy 4 fős csapat részeként kooperatívan. Menj bármerre, engedd szabadjára képzeleted és fedezd fel a végtelen lehetőségeket. Rivellon után még több kaland vár rád a teljesen új PvP módban!

 

Lehetőségek:

 

• Válassz fajt és eredetet. Válassz a 6 különböző eredettörténetű karakter közül egyedi háttérrel és küldetésekkel, vagy alkosd meg saját ember, gyíkember, elf, törp, vagy élőhalott karaktereidet. Minden választásodnak következményei lesznek.
• Végtelen szabadság a felfedezésben és kísérletezésben. Menj bárhova, beszélj bárkivel és lépj kapcsolatba mindennel! Öld meg bármelyik NPC-t játékállásod feláldozása nélkül és beszélj minden állattal - még a szellemek is tartogathatnak 1-2 titkot a számodra...
• A körökre osztott játékok következő generációja. Söpörd el ellenfeleidet elemi erők kombinálásával, fordítsd a hasznodra a magaslatokat és sajátítsd el a 12 iskola több, mint 200 képességét.
• Legfeljebb 4 fős internetes, vagy dinamikus osztott képernyős kooperatív többjátékos mód. Játssz barátaiddal interneten keresztül, vagy akár egyetlen konzolon!
• PvP mód: Küzdj meg barátaiddal az új PvP módban!
• Sztori mód: Egy új nehézségi mód azon játékosoknak, akik szeretnék élvezni a narratívát, de a harcok izgalmait is.
• Egy teljesen átdolgozott napló: Utazásaid feljegyzéseihez és küldetéseid visszakövetéséhez.
• Konzolokra tervezve: Mély szerepjáték élmény tökéletesen kontrollerre szabva.
• Karakter románcok, viták és egyedi küldetéssorozatok feszegetik a szövetségek határait.
• Fajod és eredeted függvényében másként viszonyul hozzád környezeted. Az Élőhalottakat például rögtön megtámadják, de cserébe ujjukkal képesek zárakat feltörni, míg az Elfek felfalják az elesettek tetemét, hogy felidézzék régi emlékeiket...