Get Adobe Flash player

Dragon's Dogma: Dark Arisen (XONE)

 

A bámulatos fantasy szerepjáték a kurrens konzolok erejét kihasználva még káprázatosabb megjelenéssel és játékmenettel tért vissza.

 
 
Platform Xbox One
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2017.10.03
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

Közel a világvége és a sárkányok visszatértek Gransys-be. Légy a kiválasztott Arisen és dönts a világ sorsáról a kritikusok által elismert akció-szerepjáték, a Dragon's Dogma: Dark Arisen jelenlegi generációs konzolokra felújított változatában, feljavított grafikával.

 

Az epikus fantasy világban játszódó Dragon's Dogma: Dark Arisen kombinálja a lélegzetelállító és mély harcrendszert a részletgazdag világ felfedezésének szabadságával. Válassz a kilenc különböző osztály közül és indulj saját kalandodra a Pawns nevű három AI társad oldalán. Ezek a szövetségeseid karakteredtől függetlenül harcolnak és fejlődnek, valamint szabadon megoszthatók és elcserélhetők interneten keresztül kincsekre, tippekre és sok másra.

 

Ez a kiadás tartalmazza a Dragon's Dogma alapjátékot a Dark Arisen kiegészítő összes tartalmával, köztük a kihívást jelentő új ellenfelekkel, küldetésekkel, magasszintű fegyverekkel és páncél szettekkel teli Bitterblack Isle helyszínnel.

 

• Dinamikus harc - Vágd le a hidra négy fejét, griffek hátán lovagolva küzdj a levegőben, vagy gyengeségeiket kihasználva győzz le sárkányokat és más lényeket a lélegzetelállító csatákban.

 

• Epikus fantasy környezet - Utazz Gransysbe és azon túlra ebben a felfedezésre váró, részletgazdag világban.

 

• Teljes élmény - A kiadás tartalmazza az eredeti játék és a Dark Arisen össze kiegészítőjét.

 

• Mély RPG mechanika - A játékosok kilenc, különböző képességekkel rendelkező karakterosztály közül választhatnak, fejleszthetik páncélzatukat, valamint kiképezhetik Pawn útitársaikat is, hogy azok megfeleljenek harci stílusának.

 

• A kurrens konzolokra fejlesztve - Az új kiadás feljavított, nagyfelbontású grafikával eleveníti meg a játék világát.