Get Adobe Flash player

Carnival Games (XONE)

 

Varázsolj igazi karnevál hangulatot otthonodba és élvezd a 20 különféle játékot barátaiddal!

 
 
Platform Xbox One
Típus Ügyességi
Nyelv lang
Megjelenés 2018.11.09
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 4 konzol

A Carnival Games visszahozza a partit az egész családnak! Kedvenc és új minijátékok egy csomagban: a Carnival Games mindenki számára örömöt ad, és az élmény akár három másik játékossal is megosztható. Üss hazafutást, építsd meg a legmagasabb tortatornyot, vagy érj elsőként a célba a lovad hátán. Összesen 20 minijátékban mérheted össze a tudásod barátaiddal!

 

• KARNEVÁLI JÁTÉKOK SZÉLES VÁLASZTÉKA: Mint egy igazi karneválban, úgy a Carnival Games-ben is rengeteg karneváli játék vár - kereken 20 során bizonyíthatod rátermettséged! A repertoár olyan klasszikusokat tartalmaz, mint a kosárlabda, a bohócúsztatás, de olyan új karneváli játékok is elérhetők, mint a drónversen, vagy a kozmikus bowling. A 20, különféle témákra osztott karneváli játék között mindenki megtalálhatja a maga kedvencét!


• KARNEVÁLI JÁTÉKOK BÁRHOL: A Nintendo Switchnek hála a Carnical Games mindenkinek szól, és bárhol elérhetővé teszi a játékot, legyen az kicsi- vagy nagy képernyő.


• EGY MULTIPLAYER PARTI: Ismerősökkel, családtagokkal karöltve mutatja meg igazán a Carnival Games, hogy mit tud! Akár négyen is játszhattok egyszerre a 20 karneváli játék bármelyikében.


• JÁTSSZ, GYŐZZ, SZEREZZ JUTALMAKAT: Játssz a játékokkal, nyerj ajándékjegyeket, és váltsd be azokat olyan tárgyakra, mint új öltözékek. Öltöztesd át kedvedre a karaktereket, igazodva a saját stílusodhoz.

 

©2018 Take-Two Interactive Software, Inc. 2K, Carnival Games, and their respective logos are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved. All other marks are property of their respective owners.