Get Adobe Flash player

Mega Man 11 (XONE)

 

Mega Man visszatért, hogy újra megmentse a világot Dr. Wily ördögi teremtményeitől!

 
 
Platform Xbox One
Típus Ügyességi
Nyelv lang
Megjelenés 2018.10.02
Kiadó Capcom
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

Mega Man visszatér! Az ikonikus sorozat legújabb része egy teljesen új grafikai stílusban tárja eléd a klasszikus, kihívásokkal teli 2D-s platformer-akciót. Az új Double Gear rendszerrel tovább fokozható Mega Man sebessége és ereje, ez az egyedi csavar pedig még élvezetesebbé teszi a sorozat jól ismert játékmenetét. A széria gonosz zsenije, Dr. Wily ezúttal egy a Robot University padjaiban töltött ideje alatt kidolgozott ambiciózus tervéhez tér vissza. Az ugyancsak régi találmányait felidéző Dr. Light mindeközben Double Gear rendszerének prototípusával szereli fel Mega Man-t, hogy kibővítse képességeit az előtte álló eddigi legnagyobb küzdelemre az örök békéért.

 

Új grafikai stílusával a Mega Man 11 egy 2.5 D-s világban egyesíti a gyönyörű, kézzel rajzolt pályákat és az eleven karaktereket. A játékban Mega Man képes legyőzött Robot Master ellenfelei tulajdonságait magába szívva azok fegyverét is használni. A Double Gear rendszer egyedi csavart visz a Mega Man 11 izgalmas platformer-akció játékmenetébe, számos lehetőséget biztosítva Mega Man sebességének és erejének növelésére egy szempillantás alatt. A sorozat újoncai számára számos nehézségi fokozat elérhető, így bármilyen képességű játékos elmerülhet Mega Man legújabb kalandjában.

 

• Az ikonikus Kék Bombázó visszatér egy teljesen új oldalnézetes kalandban.
• A játékosoknak nyolc egyedi Robot Master főellenfélen kell átverekedniük magukat és képességeiket ellopva megmenteniük a napot.
• Egy 2.5 D-s világban egyesíti a gyönyörű, kézzel rajzolt pályákat és az eleven karaktereket.
• Az innovatív Double Gear rendszerrel egy szempillantás alatt tovább fokozható Mega Man sebessége és ereje.
• A számos nehézségi fokozatnak köszönhetően bármilyen képességű játékos számára élvezhető.