Get Adobe Flash player

Dragon Ball FighterZ (XONE)

 

A Dragon Ball FighterZ a Dragon Ball rajongók álmainak megtestesülése, mely olyan élményt nyújt, mintha egyenesen az anime világába csöppentek volna.

 
 
Platform Xbox One
Típus Verekedős
Nyelv lang
Megjelenés 2018.01.26
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

A Xenoverse sorozat sikere után ideje bemutatnunk egy új, klasszikus 2D-s Dragon Ball verekedős játékot a kurrens konzol generációra.

 

A DRAGON BALL FighterZ abból született, ami olyan közkedveltté és híressé teszi a DRAGON BALL sorozatot: látványos küzdelmek végtelen sorából pusztító erejű harcosokkal.

 

Az Arc System Works közreműködésével a DRAGON BALL FighterZ tovább fokozza a legjobb minőségű anime grafikát és elhozza a könnyen megtanulható, de mesteri szinten nehezen elsajátítható játékmenetet a rajongóknak világszerte.

 

Jellemzők

 

3-3 elleni Tag/Support

 

Lehetővé teszi, hogy a játékosok egyszerre több, mint egy harcost/stílust gyakoroljanak be, mélyebb játékélményt biztosítva.

 

A legjobb minőségű anime grafika

 

Az Unreal Engine erejét és az Arc System Works csapatának képességeit kihasználva a Dragon Ball FighterZ egy vizuális tour-de-force.

 

Látványos harcok

 

Tapasztald meg a légi csaták izgalmát, a rombolható pályákat és a Dragon Ball anime közismert jeleneteit 60 FPS-ben és 1080p felbontással. (Xbox One X platformon nagyobb felbontás támogatott)