Cégünkről

A CENEGA Group Közép- és Kelet-Európa legdinamikusabban növekvő vállalata a videojáték szektorban. A régió egyetlen cégeként kínál videojáték disztribúciós szolgáltatást több mint egy országban. 

 

Tevékenységünk többek között magában foglalja a fordítást, a promóciót, a marketinget olyan platformokon, mint a PC, a Sony PlayStation 4, a Microsoft Xbox One, a Microsoft Xbox 360, a Nintendo Switch. Cégünk összesen 4 országban van jelen: Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon. 

 

Videojáték disztribútorként olyan kiadókat képviselünk részben vagy egészben, mint a Fulqrum Publishing, a BANDAI Namco Entertainment, a Bethesda Software, a Capcom Interactive, a Paradox Interactive, a PlayWay, a SEGA Europe, a Square Enix, a Take 2 Interactive, a Ubisoft, a Warner Bros. Interactive Entertainment

 

Portfóliónkban olyan sikersorozatok találhatók, mint a Batman: Arkham, a Borderlands, a DOOM, a Fallout, a Football Manager, a Grand Theft Auto, a Mafia, a Mortal Kombat, a Street Fighter, a Tekken, a The Elder Scrolls, a Total War, a Tomb Raider, a Sid Meier's Civilization, illetve a LEGO videojátékok.