Hír - Az új frissítés elhozza az online többjátékos módot, a 80-as éveket idéző ruhákat és még sok mást a The Quarry-ba

Az új frissítés elhozza az online többjátékos módot, a 80-as éveket idéző ruhákat és még sok mást a The Quarry-ba


Új módokon élheted át az idei nyár legforróbb horror élményét


A 2K és a Supermassive Games kiadott egy hatalmas frissítést a The Quarry-hoz, amely hozzáadja a sokak által várt online többjátékos módot, amely a Wolf Pack nevet kapta. A megjelenése óta kritikusok elismerését is kivívva, az új tinihorror narratív játék a nyár kötelező játéka és élménye lett.

 

A Wolf Pack egy meghívásos mód, ahol a host akár 7 barátot is meghívhat, akik nézhetik a játékot. Amíg a host játszik, a nézői szavazhatnak minden kulcsfontosságú döntésnél, így a választás arra esik, amely mellett a legtöbben döntöttek. Számtalan újrajátszási lehetőség épült a The Quarry mély narratív élményébe, a Wolf Pack pedig egy új perspektívát ad az elképzelhetetlen döntésekhez, és amivel a barátaiddal együtt tapasztalhatjátok meg a borzongást.

 

Azok, akik még jobban el akarnak mélyülni a történetben, mind a hat Bizarre Yet Bonafide podcast rész már elérhető a játékon belül. A korábban csak a kiválasztott streaming platformon elérhető, hatrészes limitált podcastben a kitalált paranormális nyomozókat Grace-t és Anton-t hallgathatjuk, ahogy mélyebbre ássák magukat a The Quarry bizarr környezetében történő furcsaságokba.

 

Továbbá a frissítés lehetővé teszi, hogy visszarepítsük a múltba a tábori tanácsadóinkat. A DLC csomag önmagában is megvásárolható.

 

Akár új játékos vagy, akár még mindig felfedezed a rengeteg lehetőséget a történetben, most van a tökéletes pillanat fejest ugrani a The Quarry-ba, amely elérhető PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon, valamint PC-n. Magyarországon dobozos kiadásban a Standard Edition elérhető.

 

A The Quarry: Standard Edition elérhető PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon és tartalmazza az alapjátékot.

 

A Supermassive Games által fejlesztett The Quarry besorolása PEGI 18. További információkért látogass el a játék hivatalos weboldalára, Instagram és TikTok oldalaira, valamint kövesd a 2K YouTube csatornáját, valamint Twitter és Facebook oldalait.Online felhasználói fiók (13+) szükséges az online funkciók használatához. Látogass el a www.take2games.com/legal és www.take2games.com/privacy weboldalakra további részletekért.2022.07.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes