Get Adobe Flash player

 

Hír - BEMUTATKOZOTT A BACK 4 BLOOD JÁTÉKMENETE

A Warner Bros. Games felfedte a kritikusok által elismert, hatalmas népszerűségnek örvendő Left 4 Dead-sorozat mögött álló Turtle Rock Studios új, belsőnézetes kooperatív zombis lövöldözős címe, a Back 4 Blood játékmenetét.

 


A rajongók 2020. december 17-én 19:00-tól még mélyebb betekintést kaphatnak majd a játékba közvetlenül a Turtle Rock Studios csapatától, újabb játékmenet részletek kíséretében. Az esemény a Turtle Rock Studios Twitch csatornáján lesz követhető.„A Turtle Rock Studios tehetséges csapata, akinek köszönhetően a kooperatív zombis műfaj felkerült a térképre a tökéletes partner számunkra a Back 4 Blood-hoz, ahogy a videójátékok ezen fontos műfajának nyomába eredünk" mondta David Haddad, a Warner Bros. Games elnöke. „Ez a szenvedélyes fejlesztőcsapat egy új sorozatot ad a rajongóknak, ami tovább feszegeti a lövöldözős címek ezen kategóriáját szórakoztató, frenetikus harcokkal."„A rajongóink régóta várják, hogy visszatérjünk a gyökereinkhez és lenyűgöző érzés, hogy végre megmutathatjuk nekik a világot, amin dolgozunk" mondta Chris Ashton, a Turtles Rock Studios társalapítója és tervezői igazgatója. „Ezt a játékot a közösségünket szem előtt tartva készítjük és mindent beleadunk, hogy egy semmihez sem hasonlítható, remek zombis élményt nyújtsunk a játékosoknak."

 

 

A Back 4 Blood 2021. június 22-én jelenik meg PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra.2020.12.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes