Get Adobe Flash player

Ghostwire: Tokyo (PC)

 

Nézz szembe az ismeretlennel, fedd fel az igazságot, és mentsd meg a várost

 
 
Platform PC
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2022.03.25
Kiadó Bethesda Softworks
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nézz szembe az ismeretlennel, fedd fel az igazságot, és mentsd meg a várost

 

Tokiót egy veszélyes okkultista miatt halálos természetfeletti erők árasztották el, és ezért Tokió lakossága egy pillanat alatt eltűnt. Köss szövetséget egy bosszúra szomjazó, nagy hatalmú spektrális entitással, és sajátíts el hatékony képességeket, hogy felfedd az eltűnés mögötti sötét igazságot, minközben SZEMBENÉZEL AZ ISMERETLENNEL a Ghostwire: Tokyo játékban.

 

Gyönyörűen kísérteties Tokió

Ismerd meg az egyedülállóan megkomponált, természetfeletti által átjárt Tokiót. Fedezd fel a kísértetiesen szép várost - az ultramodern városképtől a hagyományos templomokig és a szűk sikátorokig -, amelyben hemzsegnek az utcákat járó, bosszúszomjas lelkek - a Yokaik. Nézd meg a híres látnivalókat, például a Sibuja kereszteződést vagy a Tokiói tornyot a város lakosságának eltűnésekor konzerválódott állapotban, és merülj el a szürreális alvilágban a családod megmentésére irányuló küldetés során.

 

Következő generációs élmény
Tapasztald meg a lenyűgözően renderelt, esőáztatta Tokiót a PlayStation 5 következő generációs sugárkövetési technológiája és a 3D AudioTech segítségével. Érezd át a természetfeletti képességek erejét a játékban a karakterek minden képességéhez és tevékenységéhez társuló, egyedülálló haptikus visszajelzéssel és adaptív ravaszokkal.

 

Pusztító elemi képességek
Használd a fejleszthető elemi erők és a szellemvadász készségek kombinációját a természetfeletti fenyegetés leküzdéséhez. Használd éteri képességeidet, hogy felemelkedj Tokió látképének tetejére, és szárnyalj az utcákon, hogy új küldetéseket fedezhess fel, vagy akár legyőzhesd az ellenségeidet.