Get Adobe Flash player

Company of Heroes 2 All Out War Edition (PC)

 

Éld át sosem látott módon a II. Világháború történelmi összecsapásait a Company of Heroes 2 legteljesebb kiadásával!

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2020.10.29
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

Az All Out War Edition tartalma:
• Company of Heroes 2 alapjáték
• Minden fő DLC tartalom, köztük:
o A Soviet Kampány és az Ardenness Assault Kampány
o The Western Front Armies
o British Forces
o Minden Theatre of War Scenario
o Minden DLC parancsnok
o Digitális művészeti album
o Játékzene
• Egy extra kulcs a Company of Heroes 2 alapjátékhoz egy barátodnak

 

A Company of Heroes 2: All Out War Edition a II. Világháborús valós idejű stratégiai játék legteljesebb kiadása. Éld át a háborút Európában úgy, mint még soha. Vezesd történelmi győzelemre egységeidet két epikus kampányban Sztálingrádtól az ardenneki offenzíváig. Parancsolj öt egyedi frakciónak a többjátékos és ostrom szcenáriók széles kínálatában. Az izgalmas Theatre of War kiegészítőben intenzív kooperatív és kihívásokkal keli küldetések várnak. A Company of Heroes 2: All Out War Edition tartalmazza az összes fő kiegészítőt és DLC parancsnokot, a hivatalos játékzenéket, egy digitális művészeti albumot, valamint egy extra Company of Heroes 2 Stream kódot egy barátodnak.

 

A történelem inspirálta és stratégián alapuló Company of Heroes 2: All Out War Edition a díjnyertes összfegyvernemi játékmenet örökségére épít. Sajátíts el olyan a sorozatot meghatározó mechanikákat, mint a fedezék, a látómező, a fedezőtűz, és az utánpótlás vonalak a győzelem megszerzéséhez.

 

Az élményt a zsigeri vizuális prezentáció teszi teljessé. A realisztikus fizika és a lenyűgöző részletesség tovább fokozza az immerziót az állandóan változó destruktív helyszíneken. Érezd át a harcik izgalmát, ahogy a járművek barikádokat zúznak szét, tüzérségi lövések szaggatják a vidéket, és jég ropog a tankok lánctalpa alatt, ami akár jéghideg sírjukká is válhat. Ez a Company of Heroes 2: All Out War Edition.