The Settlers (PC)

 

Közel 30 évvel az eredeti The Settlers megjelenése után a legendás PC-s valós idejű stratégiai sorozat visszatér!

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2023
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Közel 30 évvel az eredeti The Settlers megjelenése után a legendás PC-s valós idejű stratégiai sorozat visszatér!


Egy csapatnyi telepes kénytelen elhagyni otthonát egy katonai puccs okán, így felkerekednek, hogy felfedezzenek egy hiteles, élettel teli középkori fantasy világot. Építsd új településeket, fedezz fel új szigeteket, szerezz szövetségeseket, és harcolj a gátlástalan banditákkal, akik megpróbálják átvenni az uralmat a sziget felett.

 

A doboz lemezt nem tartalmaz, csupán letöltőkódot. A játék aktiválásához, telepítéséhez aktív internetkapcsolatra van szükség.


Jellemzők


ÚJRAGONDOLVA
A The Settlers a sorozat népszerű mechanikáit új oldalról közelíti meg. A több szintből álló infrastruktúra és gazdasági rendszer támogatja a hadi törekvéseket is, melyek révén legyőzhetők az ellenfelek.

 

VÁLTOZATOS JÁTÉKMÓDOK
Vessz el a The Settlers világában az epikus kampány révén, vagy tanuld meg az alapokat a különálló oktatómódban. A számos online játéklehetőséggel akár nyolcan is megmérkőzhetnek, egymással, vagy a géppel szemben, garantálva a hosszútávú szórakozást.

 

EGYEDI FUNKCIÓK


FRAKCIÓK
Három játszható frakció érhető el a The Settlersben: az Elari, a Maru és a Jorn. Minden frakció egyedi kinézettel, játékstílussal, katonai egységekkel és háttértörténettel rendelkezik.

 

GAZDASÁG & HADVISELÉS
A fő feladat a nyersanyagok begyűjtése, a gazdaság kiépítése, új telepesek megszerzése, valamint egy szabadon irányítható sereg létrehozása. A katonaság fejlesztése többek között a kutatás, és olyan különleges egységek révén, mind az ostromgépek.

 

ÚJ TECHNOLÓGIA


EGY TELJESEN ÚJ VILÁG
Egy korábbi The Settlers-epizód se volt még annyira részletgazdag és élettel teli: az új, különleges helyszínek új stratégiai lehetőségeket tartogatnak. Ezek eléréshez bizonyos feltételek teljesítése szükséges, cserébe pedig további portékával, egységekkel és más dolgokkal szolgálhatnak. A különböző biomok új kihívásokat, a játék finomhangolását követelik meg.

 

GRAFIKA A SNOWDROP EREJÉVEL
A Ubisoft saját Snowdrop grafikus motorjának hála a The Settlers új szintet képvisel a valós idejű stratégiai játékok műfaján belül.