Get Adobe Flash player

Cars 3: Driven to Win (PS3)

 

A Disney Pixar népszerű Verdák filmsorozatának új részén alapuló játékban Villám McQueen és barátai oldalán száguldhatsz és trükközhetsz kedvedre egyedül, vagy akár barátaid és családtagjaid oldalán osztott képernyőn!

 
 
Platform Playstation 3
Típus Verseny
Nyelv lang
Megjelenés 2017.06.16
Kiadó Warner Bros Interactive
 
 

Rendszerkövetelmények:

PlayStation 3 konzol

A Cars 3: Driven to Win egy világszínvonalú autóversenyzős játék a Disney Pixar Cars 3 filmjének közkedvelt karaktereivel, ami egy teljesen új interaktív élményt nyújt. A Cars 3: Driven to Win a film végső nagy futama után veszi fel a cselekmény fonalat teljesen új, akciódús kalandokkal bővítve ki a Cars 3 történetét, a játékosokat pedig régi és új arcokkal teli, villámgyors versenyekre csábítva. A játék barátokkal együtt is élvezhető, de akár egyedül is tökéletesítheted versenystílusod a különböző módokban.

 

Jellemzők


ISMERT VERSENYZŐK ÉS HELYSZÍNEK: A játékosok Villám McQueen és Cruz Ramirez oldalán készülhetnek fel a rivális versenyző, Vihar Jackson elleni futamra. A játék több mint 20 testreszabható karaktert tartalmaz, köztük a Cars sorozat népszerű hőseit és a versenyzők következő generációját. A játékosok kiválaszthatják kedvenc versenykörnyezetüket a filmekből ismert ikonikus helyszínek sorából - mint Radiator Springs és Florida International Speedway -, valamint több mint 20 egyedi pálya között böngészhetnek, 13 különböző helyszínen. 


HAT JÁTÉKMÓD: A játékosok hat játékmód keretében gyakorolhatnak és fejleszthetik képességeiket, valamint karakterüket.


• Stunt Showcase: A versenyzők a levegőbe ugratva különböző trükköket és mutatványokat mutathatnak be a legmagasabb pontszámért.
• Takedown: A játékosok különböző tárgyakat felszedve kell kiiktatni minél több kocsit a legnagyobb pontszámért.
• Best Lap Challenge: Egy olyan versenykörnyezet, ahol a játékosok megdönthetik köridejüket, új rekordokat állítva fel.
• Battle Race: A játékosok családjukkal vagy barátaikkal szállhatnak versenybe és bizonyíthatják be, hogy ők a legjobb pilóták.
• Playground: A versenyzők itt szabadon gyakorolhatják mutatványaikat, merülhetnek el a kihívásokban, vagy kocsikázhatnak saját ritmusukban.


KÉPESSÉGALAPÚ FEJLŐDÉS: A játék arra sarkallja a versenyzőket, hogy mesteri szintre emeljék vezetési képességeiket. A játékosok számos képességet és trükköt elsajátíthatnak, köztük a farolást, turbót, kétkerekezést, tolatást és oldalra csapást. Minden egyedi móddal és képességgel a játékosok egyre mélyebben merülhetnek el a játékmechanikában, jutalmakat szerezve fáradozásaikért.


PICK UP & PLAY: A játék egy üdítő, akciódús játékmenetet és egy olyan vezetési élményt nyújt, ahol edzéssel és ügyességgel bárki nyerhet.


OSZTOTT KÉPERNYŐS KOOPERATÍV MÓD: A játékosok barátaikkal és családtagjaikkal is versenybe szállhatnak otthon, az osztott képernyős kooperatív módnak köszönhetően.