Arcadegeddon (PS5)

 

Az Arcadegeddon egy kooperatív többjátékos élmény, amely ötvözi a PVE és a PVP elemeket, és amely lehetővé teszi a különböző sebességű játékot.

 
 
Platform PlayStation 5
Típus Lövöldözős / FPS
Nyelv lang
Megjelenés 2022.08.30
Kiadó U&I Entertainment
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Az Arcadegeddon egy kooperatív többjátékos élmény, amely ötvözi a PVE és a PVP elemeket, és amely lehetővé teszi a különböző sebességű játékot. Ahogy játszol, úgy egyre több kihívást vállalhatsz el a helyi „gang"-ektől, akik Gilly játéktermének környékén lógnak. Ezek sokkal többet adnak, mint az utcai kreditek. Az utcai kreditekről beszélve, mássz fel a ranglétrán. Ez a folyamatosan fejlődő többjátékos lövöldözős játék lehetővé teszi, hogy te és három másik barátod felfedezzetek több környezetet és minijátékot, rejtett kincsesládákat találjatok és legyőzzetek számos ellenségtípust és boss-t.

 

Gilly, a helyi játékterem tulajdonosa próbálja megmenteni az üzletét egy arctalan megacégtől. Ennek érdekében összeköti a legjobb árkád játékokat, hogy létrehozzon egy szuperjátékot, de sajnos a megacég, a Fun Fun Co. meghackeli azt és rátölt egy vírust. Neked és a barátaidnak kell megmentenetek a játékot és ezzel együtt az városotok utolsó játéktermét.

 

Jellemzők

 

  • EMELKEDJ FEL ÉS JÁTSSZ: Emelkedj fel és játssz akár három barátoddal ebben a folyamatosan fejlődő, kooperatív többjátékos lövöldözős játékban. Fedezz fel több környezetet, minijátékot, keress rejtett kincsesládákat és győzz le számos ellenséget és boss-t. Szabd testre a kinézetedet és lootolj ki mindent!

  • MENTSD MEG A JÁTÉKTERMET: Gilly, a helyi játékterem tulajdonosa próbálja megmenteni az üzletét egy arctalan megacégtől. Ennek érdekében összeköti a legjobb árkád játékokat, hogy létrehozzon egy szuperjátékot, de sajnos a megacég, a Fun Fun Co. meghackeli azt és rátölt egy vírust. Neked és a barátaidnak kell megmentenetek a játékot és ezzel együtt az városotok utolsó játéktermét.

  • SOHA NEM LÁTOTT KOOPERATÍV TÖBBJÁTÉKOS JÁTÉK: A Cross Play minden platformon lehetséges. Játssz egyedül, vagy akár három barátoddal ebben a kooperatív többjátékos lövöldében. Az Arcadegeddon ötvözi a PVE és a PVP élményét, és lehetővé teszi a különböző sebességű játékot.

  • KÜZDJ EGY GONOSZ VÍRUS ELLEN: A Fun Fun Co. által birtokolt ellenségek és az Adat Démonok/glitch-ek a Fun Fun Co. manipulálásának eredményei, amelyek átveszik az uralmat Gilly játéka felett. Az FFC ellenségek a valóvilági fegyvereiknek a prototípusai, melyeknek a játék lett a legújabb tesztterepe. Gilly-nek szüksége van rád a harcban!

  • SZEREZZ BARÁTOKAT AZ UTAZÁS SORÁN: 12 különböző gang-gel léphetsz kapcsolatba a játékteremben. A játékosok az előrehaladásuk során újabb vezetőket oldhatnak fel. Minden vezetőnek megvan az egyedi stílusa és kihívássorozata, amelyek teljesítésével egyedi gang kozmetikákat és Power Tokeneket oldhatunk fel, amelyeket új Surge képességekre és Plugin-okra költhetünk. Minden gangvezető napi kihívásokat ad, amelyekből hármat vehetsz fel egyszerre.