Starfield (XSX)

 

A Starfield™ 25 éve az első új univerzum a Bethesda Game Studios műhelyéből, a The Elder Scrolls V: Skyrim® és a Fallout® 4 díjnyertes alkotóitól. Ebben a csillagok között játszódó következő generációs szerepjátékban bármilyen karaktert alkothatsz és példátlan szabadsággal indulhatsz felfedezni, az emberiség legnagyobb rejtélyének megfejtésére.

 
 
Platform Xbox Series X
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2023.09.06
Kiadó Bethesda Softworks
 
 

Rendszerkövetelmények:

A StarfieldTM 25 éve az első új univerzum a Bethesda Game Studios műhelyéből, a The Elder Scrolls V: Skyrim® és a Fallout® 4 díjnyertes alkotóitól. Ebben a csillagok között játszódó következő generációs szerepjátékban bármilyen karaktert alkothatsz és példátlan szabadsággal indulhatsz felfedezni, az emberiség legnagyobb rejtélyének megfejtésére.

 

2330-at írunk, az emberiség a Naprendszeren túlra merészkedett, új bolygókon telepedett le, űrutazó népként él. A Bethesda Game Studios legnagyobb és legambiciózusabb játékában csatlakozol a Constellationhöz - az űrfelfedezők utolsó csoportjához, akik ritka leletek után kutatnak a galaxisban - és a végtelen űrt járod.

 

Jellemzők

 

A TE TÖRTÉNETED
A Starfieldben az a legfontosabb történet, amit a karaktereddel mesélsz el. Kezdd az utad külsőd testreszabásával, háttered és adottságaid meghatározásával. Tapasztalt felfedező, elbűvölő diplomata, lopakodó kiberzsoldos vagy valami egészen más leszel? A döntés a tiéd. Döntsd el, ki leszel és mivé válsz.

 

FEDEZD FEL A VILÁGŰRT
Kalandozz a csillagok között, fedezz fel több mint 1000 bolygót. Járj nyüzsgő városokban, fedezz fel veszélyes bázisokat, járj be vad tájakat. Ismerj meg és fogadj fel emlékezetes szereplőket, vegyél részt a különböző frakciók kalandjaiban, indulj küldetésekre a Betelepült Rendszerekben. Mindig felfedezésre vár egy új történet vagy élmény.

 

LÉGY ÁLMAID HAJÓJÁNAK KAPITÁNYA
Vezesd és irányítsd álmaid hajóját. Testreszabhatod a hajó külsejét, a kritikus rendszereket, fegyvereket és pajzsokat, egyedi bónuszokat jelentő tagokat hívhatsz a legénységbe. A mélyűrben ádáz űrcsaták várnak, véletlenszerű küldetéseket találhatsz, dokkolhatsz csillagállomásokon, sőt, ellenséges hajókat foglalhatsz el, így gyarapítva gyűjteményedet.

 

FEDEZZ FEL, GYŰJTS, ÉPÍTS
Deríts fel bolygókat, állat- és növényvilágukat és gyógyszerek, élelem, felszerelés és fegyverek készítéséhez szükséges nyersanyagokat. Építs helyőrségeket, fogadj fel legénységet, termelj ki anyagokat, majd hozz létre nyersanyagszállító hálózatot. E nyersanyagokat fektesd be egyedi tárgykészítési leírásokat feloldó kutatásokba.

 

ELŐ A FEGYVEREKKEL
Az űr veszélyes hely. A kifinomult harcrendszer minden helyzethez megfelelő eszközöket biztosít. Messzehordó puskák, lézerfegyverek, robbanóanyagok - minden fegyvertípus játékstílusodhoz alakítható. A súlytalanság kaotikus látványt ad a harcoknak, a háti rakéták pedig páratlan szabadságot biztosítanak a játékosnak.

 

© 2023 ZeniMax Media Inc. Starfield, Bethesda, Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.