Get Adobe Flash player

Far Cry 3 Classic Edition (XONE)

 

Ismerd meg az őrület definícióját és látogass el a Rook-szigetre első alkalommal kurrens konzolokon a Far Cry 3 felújított változatával!

 
 
Platform Xbox One
Típus Lövöldözős / FPS
Nyelv lang
Megjelenés 2018.06.26
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Xbox One konzol

A civilizáció szabályaitól távol, egy törvények nélküli szigeten az erőszak és a szenvedés uralkodik, melyből az egyetlen kiút a drogokon vagy egy fegyvercsövön át vezet. Ezen a helyen, ahol már rég feledésbe merült mi a helyes és helytelen, az erőszak elveit követve kell élned - és túlélned.

 

A Far Cry© 3 Classic Edition első alkalommal hozza el a Rook-szigetet a jelenlegi generációs konzolokra. Fedezd fel a sziget véres titkait és vess be mindent ellenfeleid legyőzésére: improvizálj, fordítsd előnyödre környezeted, valamint járj túl kegyetlen és elvadult lakóinak eszén, hogy megmentsd barátaidat. Óvakodj az őrület szigetének szépségeitől és rejtélyeitől...a szerencsénél sokkal többre lesz szükséged, hogy élve elmenekülj.

 

FELÚJÍTOTT GRAFIKA ÉS JÁTÉKMENET


A Far Cry© 3 Classic Edition felújított változata gyönyörűen fut a modern platformokon, így a sorozat rajongói és az új játékosok lélegzetelállító részletességgel élhetik át a Far Cry© 3 kampányát.

 

ISMERD MEG AZ EMLÉKEZETES TÖRTÉNETET ÉS ŐRÜLT KARAKTEREIT


Találkozz rendkívül eltérő és realisztikus karakterekkel, köztük a Far Cry sorozat egyik közismert gonosztevőjével - Vaas Montenegro. Merülj el egy mély és magával ragadó történetben, ahol a morálok kérdésesek és minden remény elveszett!

 

VÁGJ VISSZA EBBEN AZ AKCIÓDÚS LÖVÖLDÖZŐS CÍMBEN


Lendülj akcióba és vesd be fegyverek és robbanószerek egész arzenálját, iktasd ki közeli ellenfeleidet megbízható késeddel, vagy vadászd le gyanútlan áldozataidat a távolból mesterlövész puskáddal!

 

A FELFEDEZÉS ÉS VESZÉLYEK SZIGETE


Járj be egy szigetet, mely legalább olyan gyönyörű, mint amennyire változatos: a hegyektől a mocsaras legelőkön át a homokos tengerpartig. Küzdd át magad a sziget városain, templomain, folyómenti kikötőin és sok más helyszínen!

 

© 2012 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Far Cry, Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries. Based on Crytek's original Far Cry directed by Cevat Yerli. Powered by Crytek's technology "CryEngine". "PlayStation" and the "PS" Family logo are registered trademarks and "PS4" and the PlayStation Network logo are trademarks of Sony Computer Entertainment Inc. Xbox One, Xbox LIVE, and the Xbox logos are trademarks of the Microsoft group of companies and are used under license from Microsoft.