Get Adobe Flash player

 

Hír - 100 Thieves kollaborációval és felhasználók által készített pályákkal ünnepli a több, mint 2.5 millió eladott példányt a PGA TOUR® 2K21!


Miután a PGA TOUR® 2K21 globális eladásai meghaladták a 2.5 millió példányt*, a 2K és a HB Studios bejelentette az új, egyedi pályák tematikáját, melyek a szeptemberben érkeznek a többjátékos módba; illetve a jövőbeli kollaborációt az életmód márka és gamer kollektíva 100 Thieveszel. Ha esetleg lemaradtál volna a foglalásról, ez a tökéletes pillanat, hogy becsatlakozz a játékba többezernyi másik játékossal egyidőben, hogy megszerezd a FedExCup elnyeréséért járó dicsőséget. Állj helyt több száz egyedi pályán, versenyezz az ellenfeleiddel a kupáért egy őrületes Divot Derbyben és nézd meg a karakterlapjukat a MyPLAYER oldalunkon.


Minden hónapban új pályák lesznek elérhetőek, melyeket olyan tehetséges tartalomgyártók készítettek, mint az amerikai Mattf27, a kanadai Crazycanuck1985 és az Egyesült Királyság béli Arctic Fury, b101design illetve az új-zélandi Energ1zer. Az általuk tervezett pályákat hozzá fogják adni a többjátékos módban elérhető pályákhoz úgy, hogy minden hónapban egy konkrét tematika köré szerveződjenek. A szeptemberi téma több „Dream Course" pályát fog magába foglalni, például egy olyan különlegességet is, mely a 100 Thieves életmód márka és gamer kollektívával való kollaboráció eredménye. Az elismert pálya tervező, Crazycanuck1985 a 100 Thieves alapítójával és elnökével Mattheqw „ Nadeshot" Haaggal, aki maga is szenvedélyes PGA 2K21 játékos és golfoz, közösen fognak megtervezni egy 18 lyukas álom pályát, hogy a világ minden PGA TOUR 2K21 játékosa kipróbálhassa.


„Veterán golfosként és játékosként nyugodtan mondhatom, hogy a PGA 2K21 remekül ötvözi magában a golf szimulátorok világát és a relaxált, letisztult élményt, ami a modern golf." mondta Nadeshot, „Megtiszteltetés számomra, hogy a 2K-vel és a tehetséges pálya dizájnerrel, Crazycanuck1985-tel dolgozhatok együtt, hogy életre keltsük álmaim pályáját. „

 2021.09.13
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 6 (XONE/XSX) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS5) Lövöldözős / FPS
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes