Get Adobe Flash player

 

Hír - 2020 NYARÁN ÁLL RAJTHOZ A PROJECT CARS 3

A vezető videojáték fejlesztő és kiadó BANDAI NAMCO Entertainment Europe, és a Slightly Mad Studios ma bejelentette a Project CARS sorozat következő játékát Project CARS 3 címen, ami 2020 nyarán fog megérkezni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

 

 

Készülj fel a legteljesebb vezetési élményre, ahogy hétvégi versenyzőből igazi legendává válsz több, mint 200 elit márka közúti- és versenyautójával, 140-et is meghaladó versenypályán 24 órás napszakváltással, valamint mind a négy évszakkal és időjárásokkal.

 

Az autóversenyzés gazdag világának minden izgalma, érzelme és szórakoztató pillanata mellett, ami a Project CARS sorozat alapját jelenti, a Project CARS 3 számos izgalmas újdonságot is hoz a szórakozás és elérhetőség fokozására.

 

A nagysikerű sorozatban először egy kihívást jelentő Career mód is helyet kap, amiben a játékosok első alkalommal saját istállójukat is megkapják, tele exkluzív eszközökkel. A versenyzőknek mindent bele kell majd adniuk a futamok során, hogy autentikus alkatrészekkel fejleszthessék kocsijaikat, melyeknek valós hatása lesz irányításukra és teljesítményükre egyaránt, ahogy a versenyvilág csúcsa felé száguldanak.

 

A sorozat másik elsőjeként testreszabási lehetőségek széles kínálata is elérhető lesz a kocsikhoz, köztük a kerekek, gumiabroncsok és felnik cseréje, valamint olyan személyreszabási opciók, amikkel a játékosok megalkothatják saját versenyző személyiségüket.

 

A tapasztalt versenyszimulátor fejlesztő Slightly Mad Studios fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy a Project CARS 3 a sorozat történetének legelérhetőbb játéka legyen, hogy bármilyen képességű játékos számára élvezhető legyen. Az újrafejlesztett kontrolleres élmény, a teljesen skálázható segédletek, az átdolgozott modellek a még meggyőzőbb és szórakoztatóbb irányításért, valamint a vadonatúj, szórakoztató First Time User Experience lehetővé teszi, hogy mindenki - a sorozat veteránjaitól a szimulátor veteránokon át a kezdő versenyzőkig - teljesen átélhesse a tiszta versenyzés autentikusságát.

 

Még nagyobb hangsúllyal a sebesség érzésén, intenzív törési effektusokon, autentikus kocsi érintkezésen és feljavított AI-on, a Project CARS 3 folytatni fogja a sorozat autentikus utazását, hogy szívdobbantó autóverseny élményt nyújtson mindenkinek.

 

„Hihetetlen utazás volt látni a Project CARS sorozat fejlődését az utóbbi öt évben, és izgatottak vagyunk, hogy végre leránthatjuk a leplet a Project CARS 3-ról" mondta Ian Bell, a Slightly Mad Studios alapítója és CEO-ja. „Míg a realizmus és az autentikusság továbbra is a sorozat magja marad, egy sor új lehetőséggel akarjuk biztosítani, hogy a Project CARS 3 egyúttal a széria legelérhetőbb játéka is. Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy bemutathatjuk új Project CARS játékunkat a sorozat rajongóinak és azoknak, akik készen állnak, hogy átéljék a legjobb vezetési élményt."

 

„Izgatottak vagyunk, hogy bemutathatjuk legújabb Slightly Mad Studios közreműködésével készített címünket" mondta Hervé Hoerdt, Senior Vice President Marketing, Digital, Content, BANDAI NAMCO Entertainment Europe. „A Project CARS 3 egy vadonatúj megközelítést kínál, ami az újoncokat és rajongókat egyaránt megszólítja, teljesen testreszabható és autentikus vezetési élményével, valamint egy vadonatúj Career móddal."

 

A Project CARS sorozat 2015-ben indult útjának és rengeteg elismerést kapott, majd gyorsan átlépte a 2 millió eladott példányt az első évében. Folytatása, a Project CARS 2 elnyerte a gamescom 'Best Simulation Game' díját. A harmadik játékkal a Slightly Mad Studios csapata folytatja a tradíciót, hogy autentikus versenyzési élményt nyújtson, és lehetőséget biztosítson a játékosoknak, hogy létrehozzák és megéljék saját versenyzési álmukat.

 

A Project CARS 3 2020 nyarán jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2020.06.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes