Hír - 2023-ban a Warpaws összeereszti a Macskákat a Kutyákkal, Taktikai-RTS csatákban

2023-ban a Warpaws összeereszti a Macskákat a Kutyákkal, Taktikai-RTS csatákban

 

A Warpaws egy valós idejű stratégiai játék, amelyben a kutyák és a macskák feszülnek egymásnak egy könnyed, alternatív világban, második világháború inspirálta fegyverzettel. A Slipgate Ironworks, a 2B Games és a Fulqrum Publishing gondozásában a Warpaws PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch és PC platformokon jelenik meg 2023 első negyedévében.

 

Ideje választ találni az ősi kérdésre: melyik a jobb, a kutyák vagy a macskák? A Warpaws erre a kérdésre adhat választ, mindezt egy klasszikus, rajzfilmek által inspirált látvánnyal. Vezényelj kutya és macska osztagokat és használj ki elképesztő terveket és a stratégiai adottságokat, hogy elfoglald a kulcs ellenőrző pontokat az ellenségtől és domináld a pályát.

 

Nézz bele a Warpaws első trailerébe itt: https://youtu.be/7k4gUTv_YKk.

 

Szabadítsd el a stratégiai háborút 16 különböző egységgel, öt különböző, háború tépázta területen. Vess be kémeket, küldj bazookával felszerelt katonákat, hogy domináld az összecsapásokat a homokdűnéken, vagy állíts össze különböző fegyvereseket, mérnököket és tüzes pyrokat, akik bármilyen összecsapásban megtalálják a helyüket. Minden egység megállja a helyét, mindegyik karakternek meg van a saját különlegessége.

 

Csatázz végig egy egyjátékos kampányt vagy játssz más játékosok ellen a különböző többjátékos módokban. Hívj meg egy megbízható szövetségest és győzd le az MI erőket egy kooperációs játékmódban, játssz online versus mód meccseket, vagy válj a King of the Hill bajnokká. Tanulj ki minden térképet - sivatag, jeges, láva, város, szigetek - és használd ki a terepviszonyok adta lehetőségeket. Pusztíts el befagyott tavakat, hogy megfullassz osztagokat, vezesd ellenségeidet hóviharokba, vagy vedd rá őket, hogy ússzanak cápákkal.

 

"A Bitmap Brothers' Z nagy rajongóiként mindig is imádtuk egy csatákra és nem erőforrásokra összpontosító stratégiai játék létrehozásának az ötletét," mondta Daniel Mortensen, a Slipgate Ironworks Game Directora. "A Warpaws a mi esélyünk, hogy ezt az álmunkat valóra váltsuk és reméljük ti is annyira élvezitek majd vele a játékot, amennyire mi élvezzük az elkészítését."

 

A Warpaws 2023-ban jelenik meg PC-re. Kövesd a Fulqrum Publishingot a Twitter, Facebook, YouTube és Discord platformokon a legfrissebb információkért.2022.09.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • NBA 2K23 (XSX) Sport
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • NBA 2K23 (PS5) Sport
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (NS) Kaland
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
 • Temtem (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (XSX) Kaland
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • The Ascent (PS5) Akció
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes